2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
وقتی زنا بهم رحم نمیکنن مصداق این چن خانم

زنا؟ قاطی نکن لطفا یه سری باعث حال بهم خوردن فقط 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

وقتی زنا بهم رحم نمیکنن مصداق این چن خانم

این خانم هرچی سرش بیاد حقشه 

هم بد دهنه هم دورو

هم اینکه ب افغان توهین کرد 

کلا بی بند و باره 

جوابشم تا یجاهایی دادم ولی ب بعدش ولش کردم ب حال خودش خدا زدتش من دیگ چرا بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول بخون چیا گفته خودشو خوب نشون داد اونده اینجا پیک می هول

منظور من فقط داشتن عفت کلام هست،همین

کاری ندارم مقصر کیه و کی چی گفته

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

این خانم هرچی سرش بیاد حقشه هم بد دهنه هم دوروهم اینکه ب افغان توهین کرد کلا بی بند و باره جوابشم تا ...

هااا پس بگو افغانی هستی😂😂😂خب خدا تورو زده اونم نه یبار صد بار از همون اول معلوم بود چقدر سوختی تا نگو افغانی هستی

حروم زاده اوندی تو کشور ما تو سایت خودمون برامون فشاری هم میشی برو ببین شوهر دوشنبت الان زیر کیه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منظور من فقط داشتن عفت کلام هست،همینکاری ندارم مقصر کیه و کی چی گفته

عفت کلام برای کسیه ک داشته باشه ن دهنشو باز کنه هر زری بزنه قطعا جوابشو میشنوه

منظور من فقط داشتن عفت کلام هست،همینکاری ندارم مقصر کیه و کی چی گفته

ضمنا این کاربر افغانیه تو سایت و کشور خودمون برامون آخ و ونه میکشن یجوری باید رید به اینا ک برن دیگه بر نگردن

این خانم هرچی سرش بیاد حقشه هم بد دهنه هم دوروهم اینکه ب افغان توهین کرد کلا بی بند و باره جوابشم تا ...

فعلا ک شوهرت بدجور سوزوندمت همون برات بسه گرچه هرکی جای تو بود اینقدر خورد میشد یه لحظه هم طاقت نمی‌خورد اما تو آویزون تر ازین حرفایی😂😂😂

هااا پس بگو افغانی هستی😂😂😂خب خدا تورو زده اونم نه یبار صد بار از همون اول معلوم بود چقدر سوختی تا ...

افغانی بودن شرف داره ب ایرانی بیشعوری مثل تو

درضمن ایرانیم ولی متاسفم ک هم وطنی مثل تودارم

فعلا ک شوهرت بدجور سوزوندمت همون برات بسه گرچه هرکی جای تو بود اینقدر خورد میشد یه لحظه هم طاقت نمی‌ ...

ببین من اگ خیانت دیدم لااقل شوهرم ب کارش پی برد و خوب شد الان باهم خوبیم ۶ ماهه به کوری چشم حسود جونمونم براهم‌ میدیم

ن مثل شوهر تو ک ادم حسابت نمیکنه پولشو قایم میکنع

درضمن اگ شوهرت خیانت نکرده چرا جبهه گرفتی 

بدبخت جرئت نداره پولشو بهت بده بس ک بهش بد کردی

من با توجه ب حرفات فهمیدم خیانت دیدی چون اگ ندیده بودی شبا تاصبح گوشیش چک نمیکردی شک نداشتی بهش

ضمنا این کاربر افغانیه تو سایت و کشور خودمون برامون آخ و ونه میکشن یجوری باید رید به اینا ک برن دیگه ...

برین ب عمت

من ایرانیم  فقط خاستم ب اون کاربر بگم ک چقد بیشعوری ک برای دفاع از خودت ب انسانی مثل خودت توهین میکنی  متاسفم ک تو کشور من زندگی میکنی تو جات هیچجا نیست 

فعلا ک شوهرت بدجور سوزوندمت همون برات بسه گرچه هرکی جای تو بود اینقدر خورد میشد یه لحظه هم طاقت نمی‌ ...

تو فعلا بکش کنار ک شوهرت خرجت نمیکنه بهت کلی دروع میگه اینقد احمق فرضت میکنه ک توروت دروغ میگه خداروشکر شوهرمن باهام خوب شد و خوشبختیم الانم قربونش برم کنارم نشسته قلیون میکشه به تو میخنده میگه چ مریضه

افغانی بودن شرف داره ب ایرانی بیشعوری مثل تودرضمن ایرانیم ولی متاسفم ک هم وطنی مثل تودارم

باید به رید به هرچی افغانی و غیر افغانی امثال تو هستن که از دیدن زندگی بقیه مسوزی و دنبال پاشوندن زندگی بقیه هستی 

زندگیت انقد داغونه ک باید تاصبح چکش کنی باید ب زور پول بگیری

انقد ازش بیزاری ک نفرینش میکنی

انقد ازت فراریه ک پولاشو داره جمع میکنه یواشکی و توروت دروغ تحویلت میده احمق فرضت میکنه 

این زندگی خیلی سگیه 

مقصرشم خودتی با بددهنیت و دوروییت

دیگ ج نده چون جوابتو نمیدم خیت میشی

تو فعلا بکش کنار ک شوهرت خرجت نمیکنه بهت کلی دروع میگه اینقد احمق فرضت میکنه ک توروت دروغ میگه خدارو ...

😂 😂 😂 دیگه شوهرت ریده به سرتا پات بعدم از خونه انداختت بیرون تو هم اینقدر آویزونش شدی التماس کردی ک تو کوچه نندازتت فعلا لیاقتت همینه شوهرت آدم حسابت نکنه آره قربونش برو چون لیاقتت همینه خیانت ببینی اسم منو شوهرمم نیار چون حد قابل مقایسه با عنمونم نیستی تو و شوهر هرزت🤣🤣🤣بجز قلیون خودتم شیشه میزنی ک اینقدر حقیری موندی تو اون زندگی