2777
2789
عنوان

تاثیرات نماز خواندن روی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 96 پست
آدم باید موقع نماز خوندن و قرآن خوندن با دل و جونش با همه وجودش بخونه اگه از سر وطیفه و تکلیف باشه ه ...

من یه آدم رو میشناسم که نمازش هیچوقت ترک نشده تاحالا، ولی اطرافیانش میگن از اخلاق و رفتار هاش راضی نیستن.

یه روز این آدم تو یه بحثی بهم گفت تو از کجا می‌دونی که بهشت و جهنم اصلا هست، هیچ آدمی که تاحالا برنگشته که بگه و با سند و مدرک که باور کنیم.

گفتم پس تو چرا نماز میخونی اگه مطمئن نیستی که وجود داره؟ دقیقا بهم گفت چون « عادت کردم ».

ن اینکه نوشتی زبان ابا اجدادیه توئه ک انقد خووووب و حرفه ای بلدی ما مثه تو تو جوب بزرگ نشدیم😉

اره تو پشت کوه بزرگ شدی اونجا قطعا آب نیست🤣

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هرجا ک تعیین کرده منو عربی عبادت کنین بیا بگو

اینکه نماز رو باید عربی خوند خیلی واضح وبدیهیه ولی میتونی زنگ بزنی دفاتر مراجع وبگی وصلت کنن قسمت سوالات عقیدتی وبخای برات شرح بدن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

برو خدا بدون نوبت شفات بده😄😄😄😄

تورو هم شفا نده یکم بخندیم 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اره تو پشت کوه بزرگ شدی اونجا قطعا آب نیست🤣

عه عه عه داری ب طایفه ت توهین میکنی لابد جوبتون تازه آبش راه افتاده انقد ذوق مرگ آبی اوخی دلم برات سوخت هنوزم رو حصیر میخوابی لابد عین اجدادت ک انقد زبان عربی و دوس داری 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

تورو هم شفا نده یکم بخندیم

تو بخند که  آزادی و سرخوش😉

خوش عالمی ست عالم دیوانگی اگر 

موی دماغ تو نشود شخص عاقلی

ببخش اگه اذیت ت کردم 😉

عه عه عه داری ب طایفه ت توهین میکنی لابد جوبتون تازه آبش راه افتاده انقد ذوق مرگ آبی اوخی دلم برات س ...

اره بدجور سوختی میخوای آب بیارم برات بشینی توش

اره بدجور سوختی میخوای آب بیارم برات بینی توش

نه رو دهنت بشینم سوختگیم خوب میشه 😉

نه رو دهنت بشینم سوختگیم خوب میشه 😉

معلومه بچه بودی مامانت اینجوری سوختگی ها تو خوب میکرده!!!!آخه عزیزم الان پیشت نیست؟😉

معلومه بچه بودی مامانت اینجوری سوختگی ها تو خوب میکرده!!!!آخه عزیزم الان پیشت نیست؟😉

نه گفتم اگ خیلی دوس داری سوختگی و خوب کنی بشینم رو دهنت 

مامانم یادم داده ب یکی مثل تو خووووب ترررر بزنم 

توهم ک ننه یه بچه ای بیچاره اون بچه ک تو مادرشی ک از تو جوب خودت و سیر میکنی 

نه گفتم اگ خیلی دوس داری سوختگی و خوب کنی بشینم رو دهنت مامانم یادم داده ب یکی مثل تو خووووب ترررر ب ...

ببین چون از بچگی به دهن مامانت عادت کردی الان فقط اون خوبت میکنه!پس بچه خوبی باش و برو پیشش🤣خوش به حال ننه تو که تو رو نزاییده بلکه ری...ه