2777
2789
عنوان

تاثیرات نماز خواندن روی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 96 پست

بشدددددت ارام بخشه.وقشنگ ترومهترینش اینه ک کاملاحضورخدارو حس میکنی.من وقتی نمازمیخونم انگارحس میکنم دارن ازم امتحان میگیرن واسه همین توجه میکنم ک چی بگم😍ومن الله توفیق

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

کجا و کی دستور داده عربی خونده بشه؟؟ تویی ک ادعا داری نشده قرآن و با معنی بخونی ک اصلا بفهمی چی توش ...

اگر مسلمان هستی چه شیعه باشی و چه سنی،قطعا پیامبرت محمد ص هست و اگر شیعه هستی ۱۲تا امام داری که این اماما تمام اصول و احکام دین رو برات توضیح و تفسیر کردن(اسمش روایت هست که سندیت ش توسط اساتید این حوزه بررسی میشه)...حالا اگر انقدر مصر هستی که بدونی چی بخدا میگی میتونی در مواقع غیر نماز ،کتب تفسیر قرآن رو بخونی که بفهمی تفسیر هر آیه چیه!!!

حالا شما بگو دین ت چیه؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هم قران با معنی میخونم وهم میدونم قران ونماز چرا به زبان عربی هستن

خب شما ک میگی و حساسی پس لزومی نداره معنی قرآن و بخونی یا معنی نماز و.. همون عربی بخون چ کاریه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

سریع برو دسشویی خودتو با اب سرد بشور هروقت حس کردی میخوای اونکارو کنی هم خودتو با اب سرد بشور هم صور ...

هوف می‌دونی چقدر دعا خوندم چقدر جلو خودمو گرفتم اما بعدش فوران میکنم حس میکنم ضعیف النفس هستم 😭😭😭😭😭

چه جالب منم امشب همین تاپیکو زدمهمین امشب شروع کردم نمازو

قبول درگاه ایزدمنان ان شاءالله..منم دعاکن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خب شما ک میگی و حساسی پس لزومی نداره معنی قرآن و بخونی یا معنی نماز و.. همون عربی بخون چ کاریه

قاعدش رو خدا تعیین می‌کنه که قران ونماز به عربی باشه اما تفسیر ومعنی هم برای خودمه که بفهمم چی میخونم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نخیر این اصلا درست نیست مسیحی ها با زبون غیر عربی خدارو عبادت میکنن عرب هام ک مشخصه بخاطره پیامبرپس ...

با زبا ن عربی بخون در عین حال که عربی میخونی معانی فارسیشو همزمان تو ذهنت  مرور کن . خوندن به زبان عربی باعث میشه که به هم ریختگی های ذهنی و افکار نظم بگیرن .

اگر مسلمان هستی چه شیعه باشی و چه سنی،قطعا پیامبرت محمد ص هست و اگر شیعه هستی ۱۲تا امام داری که این ...

من فقط میدونم خدا کیه.. و با زبون خودم عبادتش میکنم بقیه فقط قابل احترامن ن بیشتر.. 

خوده خدا برام کافیه ک بخوام با زبان مادریم باهاش صحبت کنم و خداروشکر همیشه هم حاجت روا شدم و مشکلی هم ندارم لازم باشه قرآن و میخونم اما قطعا ک اول فارسیشو..شمام ک خیلی مصری همون عربیتو بخون و با زبان عربیت عبادت کن 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

خیلی خیلی راحت تر😌

چی مثلا؟تصور کردم اگه زبون مادری ت فارسی کوچه بازاری باشه میگی:

سام علیک خدا جون،چطور متوری🤣اوس کریم جون مادرت ما رو به راه راست هدایت کن نه مثل این بچه محل های شاسکولمون😂😂😂

تو هم با زبون مادری ت حرف بزن😉😉😉🤣🤣🤣🤣🤣

حتما.. همون اول ک گفتم مثل تو عربی حرف نمیزنم با کسی ک میدونم باید با زبون خودم باهاش صحبت کنم 

تو نخندی هم قیافت خنده دار هس😉

هوف می‌دونی چقدر دعا خوندم چقدر جلو خودمو گرفتم اما بعدش فوران میکنم حس میکنم ضعیف النفس هستم 😭😭😭 ...

پیش میاد همین که سه بارت بشه دوبار و دوبارت بشه یبار خودش یه نوع ترک گناهه اروم اروم کمش کن و اب سرد خیلی کمکت میکنه

قاعدش رو خدا تعیین می‌کنه که قران ونماز به عربی باشه اما تفسیر ومعنی هم برای خودمه که بفهمم چی میخون ...

خدا هرجا ک تعیین کرده منو عربی عبادت کنین بیا بگو

چی مثلا؟تصور کردم اگه زبون مادری ت فارسی کوچه بازاری باشه میگی:سام علیک خدا جون،چطور متوری🤣اوس کریم ...

ن اینکه نوشتی زبان ابا اجدادیه توئه ک انقد خووووب و حرفه ای بلدی ما مثه تو تو جوب بزرگ نشدیم😉

حتما.. همون اول ک گفتم مثل تو عربی حرف نمیزنم با کسی ک میدونم باید با زبون خودم باهاش صحبت کنم تو نخ ...

برو خدا بدون نوبت شفات بده😄😄😄😄