2777
2789
عنوان

خانمای متاهل دوران تاهل شاغلی خوبه یا خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 84 پست
اره خیلی سخته خداییش من خیاطی بلدم . مشتری داشتم خیلی اذیت میشدمبه کارام‌نمیرسیم خونه می‌پوشید وقتای ...

ولی خیاطی خیلی خوبه اگ بتونی تو خونه تفریخی انجام بدی عزیزم بخودتم سخت نگیری 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

سلام منم هر دوش رو تجربه کردمبدن آدما فرق دارهمن زمانی که رفتم سرکار خیلی از قیافه افتادمو صورتم آب ...

الهی عزیزم درست میگی منم روحیشو ندارم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم هر دوش رو تجربه کردمبدن آدما فرق دارهمن زمانی که رفتم سرکار خیلی از قیافه افتادمو صورتم آب ...

منم یادسرکار رفتنم میافتم حالم بد میشه اصلا احساس میکنم برده بودم بخدا

دوس داشتم نظرات بقیه م بدونم چون خودم هردورو تجربه کردم هم شاغل هم خونه دارشمانظرتون بامن فرق داره ق ...

منم جفتش رو تجربه کردم

و نتیجه اینکه شاغل بودن رو ترجیح میدم

این جور سوالات وقتی هیچکدوم از شرایط زندگی همدیگه خبر نداریم ، آب توی هاون کوبیدن هست آخه 

و هیچ نتیجه ای نمیده ....

مثلا یه موردش که خیلی خیلی مهمه اینه که ذات ِ شغل من و شما خیلی خیلی متفاوت هست

شما تو داروخانه کار می‌کردید و با کلی آدم باید سر و کله می زدید

ما ولی کاملا فرق داره کارمون 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو خونه درآمد آنچنانی ندارم .مشتری که میاد خونه پول نمیده . عذابم دادن که دیگه ندوختم

اره واقعا اونم کل کل کردن باخانوما🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خونه درآمد آنچنانی ندارم .مشتری که میاد خونه پول نمیده . عذابم دادن که دیگه ندوختم

بستگی به نوع محله تون داره

و اینکه سعی کن اگر خواستی تو خونه خیاطی کنی 

برای کارت ،حضور مشتری و .... قوانین بذاری و عملیش کنی

اگر هم درآمد خوب نداری از خیاطی ، باید ببینی مشکلت کجاست .... نیاز به آموزش بیشتر خیاطی داری ، متدت مشکل داره. یا چی ....

باید مشکلت رو اول در بیاری چیه

خیاطی شغل پردرآمدی می تونه باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم جفتش رو تجربه کردمو نتیجه اینکه شاغل بودن رو ترجیح میدماین جور سوالات وقتی هیچکدوم از شرایط زندگ ...

اره دقیقا به شغلم مربوطه من توی داروخونه دیوونه شدم بس ک سرو کله میزدم،مثلا دارویی میخواستن مانداشتیم واقعااا نداشتیممم میگفتیم نداریم طرف فحش بارونم میکرد نفرینم میکرد ،تماما انرژی منفی بود همش با بیمار سرکله داشتم واقعا باحرفت موافقم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته اینم بگم شغل تا شغلم فرق میکنه من پرستار بودم شیفتای سنگین بدون تعطیلی جمعه سر کار شب کاری شغل ...

گاهی پیش میومد دو روز همدیگه رو نمیدیدیم کلا دو سال اول که منم شاغل بودم اصلا نفهمیدیم زندگیمون چطوری گذشت! مثلا باید قسمت شیرین و عاشقونه ی زندگیمون میبود 😅

منم یادسرکار رفتنم میافتم حالم بد میشه اصلا احساس میکنم برده بودم بخدا

آدما متفاوتن

بعضی ها خیلی دوس دارن برن سرکار و سختیش رو به جون میخرن

ولی من مجبور شدم چون پول بابامو بالا کشیدنو به سختی افتادیم

ولی الان که چندسال ازش میگذره خیلی بدنم کم آورده و زود مریض میشم

ولی بازم به فکر اینم که خودم یه کاری راه بندازم ولی نمیدونم چی

اگه کسی بلده راهنمایی کنه

اره واقعا اونم کل کل کردن باخانوما🥴

وای نمیدونی چقد اذیتم کردن یکاری میکردن می‌نشستم درز به درز لباسو که میدوختم گریه میکردم . ولی تحمل میکردم که شوهرم نگه کار نکردی . اما دیدم دیگه نمیتونم دارم کم میارم . گفتم من دیگه کار نمیکنم . حالا میگه پس بخون آزمون فرهنگیان بده . اونم جزوه رو باز میکنم حالم بهم میخوره دیگه کشش درس خوندنم ندارم ولی الکی میگیدم جلوم که نگه نخوندی 

وای نمیدونی چقد اذیتم کردن یکاری میکردن می‌نشستم درز به درز لباسو که میدوختم گریه میکردم . ولی تحمل ...

خب رک ب همسرت بگو شاغلیو دوس ندارم بزار بفهمه انقدر خودتو اذیت نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به نوع محله تون دارهو اینکه سعی کن اگر خواستی تو خونه خیاطی کنی برای کارت ،حضور مشتری و .... ق ...

من خیاطیم مشکلی نداره تا حدی که مربیم لباسای مشتریاشو میده من میدوزم به اسم خودش میده بهشون .به اندازه کافی تجربه دارم . حدود ۷ ساله بکوب دارم دوخت میزنم . من مشکل مشتری مداریه  . زیاد رو میدم به مشتری . جوری که موقع پول دادن که میرسه دیگه زورم بهشون نمیرسه