بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم دو ساله خونه دارم ،، زیادم نیاز مالی نداریم ، ولی چون خیلی درس خوندم و اینکه وجه اجتماعی برام مهمه ، ی شغلی جور شد برام با ۱۰ تومن حقوق ، پنجشنبه جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل . روزی ۸ ساعت کار . اما چون نزدیک خونمه و خوشم میاد از کارش ،، میخوام برم . بنظرم با اینکه پول کمیه ولی شیرینه حداقل دستمزد خودت
ن عزیزم نگو زندگیا سخت شده من همسرم اوایل دوس داشت شاغل باشم چندروزم رفتم سرکار ،ولی متوجه شد چقدر ز ...
اره خیلی سخته خداییش من خیاطی بلدم . مشتری داشتم خیلی اذیت میشدمبه کارامنمیرسیم خونه میپوشید وقتایی که سرم شلوغ بود ولی اصلا اعتراض نداشت . خیلی ام خوشحال بود که مشتری دارم . ولی الان چن وقته دیگه کار نکردم
نه اصلا حرفتو قبول ندارموجهه اجتماعی خودم و درآمدی که خودم در میارم خیلی فرق میکنه با صرفا تامین بود ...
دوس داشتم نظرات بقیه م بدونم چون خودم هردورو تجربه کردم هم شاغل هم خونه دار
شمانظرتون بامن فرق داره قرارنیست مثل هم باشیم نظراتمون،نظرمن اینه خانوم خونه اگ دررفاه برای چرخوندن زندگیش ب انرژی بیشتری احتیاج داره(البته ک جامعه ب خانوم شاغل نیازمنده ولی ن هرشغلی ک ازسر اجبار نباشه )من دورانی ک شاغل بودم واقعا زندگی برای خودمو همسرم سخت میگذشت،البته مجبور نبودم چون من پزشک نبودم یاپرستار یامعلم ک بابتش سالها تلاش کرده باشم من تکنسین داروخونه بودم