2777
2789
عنوان

خانمای متاهل دوران تاهل شاغلی خوبه یا خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 84 پست
آدما متفاوتنبعضی ها خیلی دوس دارن برن سرکار و سختیش رو به جون میخرنولی من مجبور شدم چون پول بابامو ب ...

آره درست میگی،منم مجردیا مجبوربودم،بابام نداشت خودم خرج خودم میکردم حتی کمک بابامم میکردم،ولی هرکاری واقعا خوب نیست،اگه بتونی یه مغازه برپا کنی از همه شغلا بهتره

بنظرم واسه خانوم هرشغلی سخته وقتی خونه دارباشع

تجربه ی شغل دیگه نداشتم ولی شما فک کن کارت صبح تا ظهره ظهر میای خونه غذاتو میخوری استراحتتو میکنی برنامت مشخصه اگه بخوای باشگاه بری دکتر بری آخر هفته ها تعطیلی تعطیل رسمیا تعطیلی (من تو ماه شاید یه روز کلا تعطیل بودم!) بلخره چون شیفت ثابتی و ساعت کاریت معقوله میتونی خونه زندگیتو مدیریت کنی زمین تا آسمون فرقه با کاری که من میکردم اعصاب خوردی و سختی خود کار هم به کنار 

البته روحیات و بنیه ی اون خانمم شرطه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب رک ب همسرت بگو شاغلیو دوس ندارم بزار بفهمه انقدر خودتو اذیت نکن

اره تصمیم خودمم همینه . حالا آزمون همینجوری میرم میدونم قبول نمیشم . بعدش میگم من اصلا نمیخوام برم سرکلاس . شاغل میخواست که خب میرفت میگرفت چرا منو انتخاب کرد

تجربه ی شغل دیگه نداشتم ولی شما فک کن کارت صبح تا ظهره ظهر میای خونه غذاتو میخوری استراحتتو میکنی بر ...

ازه دقیقا،روحیات منوشما مثل همه حساسیم منم عین شمام

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

اره تصمیم خودمم همینه . حالا آزمون همینجوری میرم میدونم قبول نمیشم . بعدش میگم من اصلا نمیخوام برم س ...

افرین عزیزم حرف منو زدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دقیقا به شغلم مربوطه من توی داروخونه دیوونه شدم بس ک سرو کله میزدم،مثلا دارویی میخواستن مانداشتی ...

کلا شغلی که با ارباب رجوع سرو کار داشته باشه مفتشم گرونه کوفتم نمی ارزه

مرسی که درک میکنی 🫂 هر کس میفهمه پرستارم و خانه دار شماتتم میکنه بدون اینکه حتی از شرایط کاری سختش ...

عزیزدلی🫂❤️

اصلا توجه نکن برای آرامش وحال خوب خودت زندگی کن دنیا دوروزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم آره همین کارو میکنم ❤️ شماام موفق باشی 🌹

قربونت🥰💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40