2777
2789

سلام من از دیروز زیر بغلم درد میکنه و یه چیزی اندازه نخود برجسته هم هست که لنفاوی هست

دردش میزنه به کتف و دستم

نزدیک پریودم هست

شما تجربه ای دارین؟

تا دلت بخواد، درد داره نگران کننده نیست، ببینم ژیلت زدی یا زینک یا مام ؟

ژیلت که هر روز میزنم

زینم نه ولی اسپری زیر بغل هم مدام استفاده میکنم

یا ادکلن میزنم زیر بغلم

شما تجربه دارین؟نگران شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند سال پيش براي اولين بار داشتم واقعا خيلي ترسيدم

هزار تا دكتر و آزمايش و ام ار اي و كوفت و زهرمارم رفتم هيچي تشخيص ندادن اما هنوز هست

گاهي بزرگ ميشه

گاهي كوچيك

بهم گفتن احتمالا بخاطر اپيلاسيون هست و عفونت كرده مثلا كيست شده يا چنين چيزي

ژیلت که هر روز میزنمزینم نه ولی اسپری زیر بغل هم مدام استفاده میکنمیا ادکلن میزنم زیر بغلمشما تجربه ...

عزیزم به ژیلت حساس یا مام و یا همون اسپری، چیزی نیست، تجربه که تا دلت بخواد دارم 

نگران نباش چیزی نیست

غدد لنفاوی گاهی متورم و دردناک میشه که دلایل زیادی داره 

عفونت. تب. استرس. ضربه به اون قسمت و.‌‌..

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من چند سال پيش براي اولين بار داشتم واقعا خيلي ترسيدمهزار تا دكتر و آزمايش و ام ار اي و كوفت و زهرما ...

کلا معلوم نیست چیه! هیچکدوم جواب درست نمیدن، ولی ظاهرا بی خطره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خانما میگم‌ ممکن معده درد بزنه ب زیر بغل و سینه؟؟ام ار ای و سونو دادم گفتن سینه و زیر بغل خوبه ولی همچنان درد دارم مخصوصا زیر. بغلم ک میزنه ب بازوم

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

عزیزم به ژیلت حساس یا مام و یا همون اسپری، چیزی نیست، تجربه که تا دلت بخواد دارم نگران نباش چیزی نیس ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

حالا میرم دکتر تا دو سه روز آینده اگر برطرف نشد

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی😘

کلا معلوم نیست چیه! هیچکدوم جواب درست نمیدن، ولی ظاهرا بی خطره

آره بي خطره چون در غيراينصورت در طول اين چند سال بايد مشخص ميشد يه چيزي

ولي يادمه صبح كه حس كردم دست زدم باورتون نميشه تا كجاها رو فكر كردم و حتي براي دخترم كه كوچولو بود ناراحت بودم كه نكنه من بميرم اين طفلي ديگه مامان نداشته باشه

كلي هم گريه كردم در عزاي خيالي خودم