یه دعا یا نذز بهم معرفی کنید که ردخور نداشته باشه بخونم ازدواج کنم
۳۰ سالمه هم تحصیل کردم هم خوشگلم هم شاغل هم خانواده خوبی داریم ولی چون یبار ازدواج کردم هیچ خواستگاری ندارم اگرم باشه واقعا خوب نیستن دیگه واقعا خسته شدم از تنهایی ده ساله جدا شدم
ممنونم میخونم برا شما هم دعا میکنم با هر نمازم برام دعا کنید زندگیم خیلی داره سخت میگذره
خدا حاجت دلت را بده. من به خیلی ها گفتم اصلا اهل نماز نبوده ولی مرتب خونده به هرچی خاسته رسیده یک دوستی داشتم نماز بلد نبود ولی بخاطر ازوداج میخام بخونم رفتم نشستم یادش دادم خوند نماز واجب نمیخواند ولی خودش مرتب این نمازو میخوند عجیب هم بعد شش ماه با یک مرد بی نظیر ازوداج کرد شما بخون این نمازو ولی ترک گناه داشته باشه حتما غیبت تهمت اینا نباشه دل نشکنی مراقب باش حتی دوست من حجاب نداشت کلا ولی خیلی دلش پاک بود خیلی مهربون بود مرتب یتیم خونه ها ومعلولین میرفت به اونا محبت میکرد غذا میداد حمام میبرد خیلی کار خیر میکرد ولی میگفت نماز نمیتونم بخونم
اینکه میگن بعد از حمد باید سوره زلزال رو بخونم نمیخواد؟بعد از هر حمد همون توحید بخونم درسته؟
عزیزم من زلزال نمیخونم من راحت میخونم توحید همین هر 4 رکعت حتی دعای بعد نمازم نمیخونم ولی حاجت میگیرم نمیخاد بخونی زلزال توحید بخون به خودت سخت نگیر خدا به دل آدم کار داره
خدا به دل آدم کار داره من دوستی دارم اصلا مسلمان نیست ولی با ابن نماز حاجت روا شده چون واقعا دلش عین اینه است یعنی یه ذره. کینه یه ذره دروغ یه ذره نامردی تو وجودش نیست نجیب هست حجاب نداره اصلا ولی اونقد دست پا خیر هست که حد نداره خیلی خوبه
میگیری گلم شک نکن شرطش را رعایت کن ترک گناه ومداومت همین سعی کن دل نشکنی بتونی کار خیر کنی به حیوانات اب بده غذا بده برو یتیم خونه ها معلولین اسایشگاه معلولین سالمندان دم عید سر بزن براشون گل بخر دلشون را شاد کن برای پاکسازی کارمای اجدادی ممکنه خانوادت غیر عمد یا عمد باعث کارما شده باشن این طو. کارما گرفتار شما میشه این طو. پاک میشه بتونی بری زندان زنان بتونی برا آزادی زنان جرایم غیر عمد مالی کمک کنی عالیه درحد هرچی بتونی خیلی زنان بخاطر 500 هزار زندان شدن عالیه ماه مبارک هم هست من خودم مرتب این کارا را میکنم یه مشکل بزرگ. داشتم نمیدونستم علتش این نماز را خوندم شبش، علتش را گفتن گفتن مادرت رفته سمت دعا نویسی کارما تو هم گرفته علتش همینه این کارا بکن رفع میشه کارمای اجدادی داشتم