2777
2789

از هرکی میپرسی، هرتاپیکی میزنی، تو هر نظر سنجی که انجام شه، هررررر همه پرسی که برگزار شه عده ی خیلی خیلی زیادی از خانوما یا شایدم همشون اعتقاد دارن که نباید به هم جنس خودمون خیانت کنیم و با مرد متاهل وارد رابطه شیم.

ولی همچنان من میشنوم... میبینم... که زنایی هستن که میدونن طرف متاهله بازم بهش نخ میدن. بعضیا میگن که مرد باید خودشو جمع کنه و نخو نگیره و راست میگن ولی این وسط بااین حرفشون کار اون خانومه ک نخ میده رو خوب جلوه میدن و خونه خراب کن هارو بی تقصیر میدونن . ب اسم فمنیسم نباید هرررکار اشتباهی که خانوما انجام میدن درست باشه!!!

تو جریان خیانت هم اون خونه خراب کنه مقصره هم اون نَری که خیانت میکنه. پس نگید زنه ک ب تو تعهدی نداره اون مرده که تعهد داره. بنظرم چرا، اتفاقا ما خانوما به هم جنس خودمون تعهد داریم... 

خلاصه وقتی یکاری انقدر بده و همه خانوما توافق نظر دارن راجبش، چرا بازم انجام میدن؟ اینایی ک انجام میدن کیاان؟ کجان؟ 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردایی که تعهد و وفاداری بلد نیستن کیان؟

شاید بیخ گوشمونن. من نمیدونم. ولی خانوما باید بیشتر جنس خودشونو درک کنن. هم دلی بیشتری داشته باشن. احساسات همو بیشتر بفهمن. مگه فمنیسم باعث این دیدگاه نشده تو جامعه ک خونه خراب کنا مقصر نیستن و مشکل از وفاداری مرده؟ 

درسته وفاداری مردم خیییلی مشکل داره و گند زده ولی فمنیستا ک باید بیشتر هم جنس خودشونو دوس داشته باشن

چ عجب یکی ی حرف درست حسابی زد👌🏻👌🏻

من خودم دیدم رفیقم خواهرش ک مطلقه بود یه عکس خیلییی ناجور فرستاده بود برای دوست پسرخواهرش😐

این الان مشکل ازکیه مرده؟یااون زنه ک خرابه میخارع

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

یه دوستی داشتم فقط با مرد متاهل دوس میشد و‌تیغشون میزد و‌خونشون میرفت

هر چقد نصیحتش میکردیم درست نمیشد

الان یاد کاراش افتادم اعصابم خراب شد

تا حدودی داره کارما پس میده ولی بیشتر باید تقاص پس بده

اینقد بی وجدانه  که اصن نمیدونه کارمای چیو داره پس میده

اون خانومی که همسرم باهاش بود میگفت نیاز عاطفی داشتم و سنمم بالاس کسی باهام دوس نمیشه مورد مناسب برای ازدواج هم نبود

درنتیجه به همسرم که باهم همکارن و دائم کنار هم هستن و اون دوران من باردار بودم نخ داده و ادامه ماجرا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اون خانومی که همسرم باهاش بود میگفت نیاز عاطفی داشتم و سنمم بالاس کسی باهام دوس نمیشه مورد مناسب برا ...

واقعا متاسف شدم و باور میکنم چون چند وقت پیش یه مورد این شکلی شنیدم. عاقبت چیشد ؟