یه دعا یا نذز بهم معرفی کنید که ردخور نداشته باشه بخونم ازدواج کنم
۳۰ سالمه هم تحصیل کردم هم خوشگلم هم شاغل هم خانواده خوبی داریم ولی چون یبار ازدواج کردم هیچ خواستگاری ندارم اگرم باشه واقعا خوب نیستن دیگه واقعا خسته شدم از تنهایی ده ساله جدا شدم
سلام دوستان عزیزم خواهران گلم نماز جعفر به روش ساده یادتون میدم طبق توصیه ایت آلله بهجت بشرط مداومت وترک گناه هرحاجت محال را میده. من خودم بارها معجزه دیدم وبه هرکی گفتم برا ازدواج با بهترین مرد ازوداج کرده همه با دکتر مهندس با آدم خوب خوشبخت شدن روش ساده داره دو تا دورکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسببحات اربعه بخونین یعنی 300 بار بگید سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر بینش با کسی صحبت نکنید بخونین از یک روز تا یکسال خوشبخت شدنتون ارزش داره یکی از دوستام چند ماه مداومت کرد با یک دکتر ازوداج کرد پسره خارج زندگی میکرد چند سال یهو اومد ایران اتفاقی دوستم را دید دوستم سنش بالا بود. محاله کسی شرطش را رعایت کنه حاجت نگیره آرامش دهنده است روزی صبح ظهر شب بجا نماز شب هروقت تونستید بخونین محشره اکسیر احمره گناهان را قشنگ میشوره میبره ولی غرق آرامش میشه آدم خیلی سبک میشه مرتب هم معجزه میبینه شرطش، اول اول اول ترک گناه دوم مداومت هست
نماز جعفر معجزه است شرطش ترک گناه هست ومداومت بمدت یکسال. به هرکی گفتم با بهترین مرد ازدواج کرده امکان نداره خونده باشی شرطش را رعایت کنی حاجت نگیری دوست من بعد 9 ماه مداومت وترک گناه بدون یک ریال جهیزیه با بهترین مرد ازدواج کرد تو ثروت شنا میکنه رفت خارج باورش نمیشه من از این نماز حاجت های فوق محال گرفتم دوساله مرتب میخونم معجزه است
نوشتم بخون من دو ساله نماز جعفر میخونم از در دیوار خواستگار معرفی میشه خوب هم هستن من قصد ازوداج ندارم کلا شرطش ترک گناهه ومداومت شما شرطش را انجام ندادی
حدود 40 نفر بیشتر با نماز جعفر راهی خونه بخت شدن اونم نه هر بختی خوشبخت شدن زن مطلقه 50 ساله دختر 47 ساله. دوست خودم با قاضی ازوداج کرد همه با دکتر مهندس تاجر ازوداج کردن چند ماه مرتب خوندن تا زمان ازوداج مرتب خوندن هر روز یکی شون روزی چند بار میخوند شرطش ترک گناهه ومداومت ترک گناه ومداومت ترک گناه مداومت محاله محاله نگیری اگه رعایت کنی توصیه ایت الله بهجت هست گفتن تا زمان حاجت روایی بخونین برا من که معجزه ها کرده عجیب بگم کسی باور نمیکنه ولی برا غیر ازوداج میخونم برام مرتب خواستگار معرفی میشه من دخترم ولی نیتم چیز دبگه است از بچگی خوندم مرتب حاجت گرفتم اونجا هم که نگرفتم میدونم گناهی کردم خودم خبر دارم غیبت کردم دل شکستم بخاطر اون حاجت نگرفتم
یک خانم مطلقه عروس داماد داشت خیلی میگفت نیاز دارم به ازدواج روش نمیشد حتی بگه نماز را بش گفتم با یک پسر مجرد پولدار آشنا شد ده سال کوچکتر ازوداج کرد هم سن دامادش بود اونقد خوشبخته میگفت نیاز دارم حدود 50 ساله. پسره دهه شصتی بود مجرد بود باش ازوداج کرد پسره وکیل هم بود جا برادری خیلی خوش اندام خوب موقر منو دعوت کرد میگفت معجزه نمازه اول فک کردم خانمه دروغ میگه ولی تا دیدم باورم شد
یک خانم مطلقه عروس داماد داشت خیلی میگفت نیاز دارم به ازدواج روش نمیشد حتی بگه نماز را بش گفتم با یک ...
زنه صبغه میشد بش گفتم صیغه این اون نشو خوب نیست بیا نماز یادت بدم درست ازدواج کن بعد چند ماه یهو دیدم گفت دارم عقد میکنم من شوک بودم تا مدتی باورم نشد میگفت مرتب خواستگار برام میاد همون موقع خوندن ولی بدلش نبود پسر خوش تیپ میخاست آخر قسمتش این شد پسره کلا قصد ازدواج نداشت میخاست مجرد بمونه چشمش بش، افتاده بود انگار مهرش افتاد بدلش الان خوشبختن