2777
2789
عنوان

مامانای که بچه اولشون بخاطرسندروم دوان سقط کردند بیاییدباهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 54 پست
نه یکماه هست سقط قانونی کردم دنیازوسرم اوارشد

برو خداروشکرکن سقط کردی جاری من بچش هیدروسفاله بدنیا اوردش خیلی بده طفلی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاکنیددوباره بارداربشم

سلام الان دیگه دو ساله از سقطت میگذره نمی‌دونم باردار شدی یا نه اومدم بگم منم پارسال تو بیست هفته بخاطر سندروم داون سقط کردم و الان باردارم و خدارو شکر این بچم سالمه. سندروم یک ناهنجاری کاملا اتفاقی هست من و همسرم نه فامیلیم نه سنمون بالای نه تو چند نسل همچین مشکلی داشتیم

سلام الان دیگه دو ساله از سقطت میگذره نمی‌دونم باردار شدی یا نه اومدم بگم منم پارسال تو بیست هفته بخ ...

عزیزم خداروشکرمن تصوراون روزاهم اشکمودرمیاره اره اهورای من الان۷ماهشه صحیحوسالم توبغلمه خدانصیب همه دل شکسته هابکنه