2777
2789
عنوان

مامانای که بچه اولشون بخاطرسندروم دوان سقط کردند بیاییدباهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 54 پست
بچه ها من خیلی نگرانم امشب یه جا یه کادبر گفته بود نخوردن قرص زینک و آهن تو بارداری بچه رو لب شکری م ...

نه اینجوری نیست . مگه نخوردی شما

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی از هفته هفتم ک فهمیدم خوردم این یه هفته نخوردم یعنی ممکنه ب خاطر نخوردنم نشکلی پیش بیاد خدا ل ...

نه بابا به هر حال بدن انسان هم ذخیره داره. من همزمان با غربالگری اول آز کلسیم و ویتامین دی دادم. ویتامین دی ۶ بود. دکترم بهم مکمل داد ولی گفت بچه از بدن خودت و از استخوان هات می کشه به هر حال بیشتر به خاطر خودت مصرف کن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه یکماه هست سقط قانونی کردم دنیازوسرم اوارشد

منم ريسكم بالا بود امينو شدم ولي جنين از لحاظ كروموزوني سالم بود،تو سونو انومالي مشكل قلبي داشت،تو ١٨هفتگي سقط كردم.شما چرا مجبور به سقط شديد؟

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
ولی ت  چکاب کامل فقط کمبود ویتامین دی بود

منم ویار زیادی داشتم. سه ماهه اول فقط فولیک اسید رو خوردم با مصیبت فراوان. مولتی هم بعد سه ماه شربت سانستول و شربت آهن میخوردم قرص بالا میاوردم.مشکل خاصی پیش نمیاد نترس. بدنت ذخیره داره برای جنین.

منم ویار زیادی داشتم. سه ماهه اول فقط فولیک اسید رو خوردم با مصیبت فراوان. مولتی هم بعد سه ماه شربت ...

قرص اهن و تازه اون هفته واسم نوشته منظورم فوبیک اسید بود یه هفته اس نخوردم خیلی نگرانم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
قرص اهن و تازه اون هفته واسم نوشته منظورم فوبیک اسید بود یه هفته اس نخوردم خیلی نگرانم

با یه هفته چیزی نمیشه. والا مادرای ماهم نمی خوردن البته این دلیل بر مصرف نکردنش نمیشه ها ولی میخوام دلت قُرص بشه که چیزی نمیشه.

میکن ربطی نداره ولی دوستمم ماه پیش سقط کرد بخاطر داون و‌شوهرش پسر عمه شه

اتفاقی بوده اون

از نظر علم ژنتیک ربطی نداره، الگوی وراثتیش متفاوته

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
  بچه هاکسی روبامشکل من میشناسیدکه حالاباردارباشه

الان باردارباشه را نمیشناسم

سندروم داون هم خیلی به ازدواج فامیلی نیست

ولی دوست مامانم قدیما پسرش میکروسفال بود فوت شد و بعدش دوتادختر سالم خوشگل دنیا اورد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷