2777
2789

نمیدونم تعریفش درسته یا نه و بعد دوستان اگه خودتون بلد نیستید شماره کسیو دارید تعبیر کنه بگین ممنون. 

من چند وقتیه شروع کردم نماز بخونم و با خدا راز و نیاز کنم و سعی کنم با اهل بیت ارتباط برقرار کنم و امسال روزه هامو بگیرم از شب اول ماه رمضانم روزه هامو گرفتم همیشه بعد نماز میخواستم خدا اون دنیا رو بهم نشون بده یه خوابی چیزی و دیگه دیشب خیلی دیر خوابیدم بعد نماز چشمام بستم احساس کرده ام یکی داره نگام میکنه رو مو اونور کردم بابامو دیدم که شماش خالی بود یه چیز زرد داخلشه به جای تخم چشماش نمیدونم این خواب یا واقعی بعد به مامانم گفتم پشتم ببین چیزیه گفت نه و یعد دوباره خواب دیدم، مرده بودم دراز کشیدم منتظر شب اول قبرمم که مامانم پیر شده بود اومده بود بالا سرم گفت امشب خیلی شبیه سختیه اینو تموم کنی راحت میشی ولی تنها نیستی کسایی که دوست دارن از اون دنیا باهاتن و بعد بدون اینکه حرف بزنم متوجه شدم اول مامانم یعد داداشم و بعد خودم مردم،  داداشم پیشم نبود اما بهش فکر کردم یهو رفتم پیشش دیدم صورتش کدر داشت کبود میشه داره فریاد میزنه.... کمکم کن مامان کمکم کنید بعد بهم گفت چطور خواهری هستی چرا جایی که میتونستی کمک کنی کمکم نکردی!! بعدخیلی دلم میخواست کمکش کنم هم من هم مامان ولی نمیتونستیم یهو همونجایی که دراز کشیدم خراب شد، بدو بدو رفتم از خونه بیرون سمت مامانم که در حال شستن بود و فهمیدم شب اولم شروع شده و بعدش بیدار شدم و مثل چی میترسیدم اینم میدونم خوابم طولانی بود ولی دقیق یادم نمیاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خیرهچون همش داری به خوابِ اون دنیا فکر میکنی این خوابو دیدی مطمئن باش

پس تعبیر خاصی نداره از یکی پرسیدم میگفت ادم کسی که خیلی اذیتش کرده رو عزرائیل میبینه و من بابام واقعا خیلی اذیتم کرده

بنده به عنوان کارشناس مذهبی اصلا نه برای خودم و نه برای کسانی که از من تعبیر پرسیدن ،دنبال تعبیر نبودم و فقط به اینها میگم اگر میترسی که بد باشه ،دعا کن که عاقبتت بخیر بشه و یا صدقه بده .شما اگر کسی بابات را هم اذیت کردی باید براش استغفار کنی و یا براش خیرات بفرستی .مسیر درست را دین خصوصا قرآن برای ما گفته اگر طبق این مصیر جلو بریم سعادتمندیم و نیاز به تعبیر خواب نداریم .اصلا خواب حجت شرعی نمیشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21