2777
2789

هرموقع بین اعضای خانواده دعوایی پبش بیاد این دوتا جلسه تشکیل میدن و با ذوق برا هم تعریف میکنن و در موردش بحث و تبادل نظر میکنن..خیلی وقیح و پررو هستن متاسفانه خانواده من بسیاررررر بی سیاست و نادون هستن و اختلاف جزئی هم بین مون پیش بیاد به نحوی این دوتا میفهمن...یکی شون مریضه و ما از ته دل براش دعا کردیم که خوب بشه و نگرانش بودیم، گفتم شاید این مریضی تلنگری براش بشه که کمتر بدگویی دیگرانو کنه و سرشو از زندگی ماها بیرون بکشه ولی افسوس...به نظرتون چیکار کنیم تا یکم از وقاحت شون کم بشه؟؟

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

برخورد جدی

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش بخوای اگه خانواده شوهر آزاری بهت نرسونده باشن آدم از دردشون ناراحت میشه اگه باهات بد بوده باشن عین خر تیتاپ خورده ذوق میکنی 

ببین چی شده که هر دو خوشحال میشن