2777
2789

پسرم به خاطر شرایطی که داره احتیاج به یه مربی خصوصی (سایه) داشت توی مهد، روزی که رفتم ثبت نام کنم، گفتم شرایط مربی سایه چیه، مدیرشون گفت یه هزینه ای اضافه تر داره، هرچی گفتم چه هزینه ای تا روز اول مهر جواب درست نداد و سربالا داد. 

بعد اواسط مهر چک های شهریه رو بردم (40 میلیون بود که 10 تومن رو قبلا داده بودیم) گفت که فقط می مونه هزینه مربی سایه، گفتم چقدر می شه، گفت تقریبا 5-6 تومن. 

بعد یکی دو هفته معاونشون پیام داد که 8 تومن باقی مانده شهریه رو بریزید من گفتم حتما هزینه مربی سایه 8 تومن بوده. خورد خورد دادم تا بهمن تمام شد. (با همسرم طی کرده بودیم که هزینه مربی سایه رو من می دم شهریه اصلی رو اون بده) بعد اواخر بهمن یه روز که رفتم دنبال پسرم، معاونشون گفت که نه خانم مدیر اون روز که بهتون گفته 5-6 تومن، منظورش ماهی 5-6 تومن بوده!!! 

منو می گی وا رفتم، گفتم خوب چرا از اول نگفتین که روش حساب کنم، پس اون 8 تومن چی بود و هی جفنگ جواب داد. 

بعد همین طور فکرم مشغول بود روم هم نمی شد به همسرم چیزی بگم. بعد مدیرشون گفت که تخفیف می دیم ماهی 4 تومن، 30 تومن شما بدین. ده تومنش رو که داده بودم قبلا، برای 20 تومنش موندم چیکار کنم. الان چند روزه یه سفارش ترجمه کتاب گرفتم صاف مبلغش می شه 25 تومن. 

می خواستم بگم خدا حواسش به ما بنده ها که دستمون به هیچ جا بند نیست هست. 

دقیقا چیکار میکنن انقد پول میگیرن اخر الزمون ک میگن اینه همه چی بیخود گرون شده

نمی دونم والا، مهمتر از اون اینه که حرفشون رو عوض کردن، وقتی می گه 5-6 تومن خوب یعنی 5-6 تومن، بعد اون معلم سایه هم فقط برای پسر من نیست، یعنی پسر من یکی دو روز مریض شد نرفت مهد، اون مربی رفت، می خوام بگم که کار دیگه ای هم انجام می ده یه جورایی کمک مربی به حساب میاد. مثلا وقتی من می رم دنبال پسرم اون مربی هنوز کار داره. به خاطر کار دیگه حقوق می گیره. 

حالا هیچی بهشون نمی گم، پول رو هم می دم ولی حتما بعد از سال تحصیلی، می رم آموزش پرورش پیگیری می کنم اگه لازم باشه شکایت می کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.