2777
2789
عنوان

جایی که کار می کنم

161 بازدید | 9 پست

کمک حسابدار م 

حسابدار قبلی اینجا 15 سال بوده بعد گفته میخام برم و مدیرمم گفته بسلامت 

من به جاش اومدم کمک حسابدار. پسر صاحب شرکت بهم آموزش داد زود یاد گرفتم بعد 5 ماه تقریبا دستم اومده کار 

الان که مقایسه می کنن میگن تو تازه وارد از قبلی بهتری خوب به کارت توجه داری اشتباه نشه حساب مشتریان 

برای سال جدید میخام حقوقم زیاد کنن 

الان 10 می گیرم با 8 ساعت کار 

سال جدید میخام بگم عین بقیه جاها بدن مثلا 17 

با این وضع تورم 

چون ازم راضی هستن نمیدونم قبول می کنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه و قشنگ میگن برو جایی دیگه و به نفر قبلی هم که اومد میگن تو بهتر از حسابدار قبلی هستی،و این داستان ادامه دارد،فعلا بمون و کارتو بکن اگه ادم حسابی باشن خودشون حقوقو میبرن بالا

کاربر آقا هستم

خب قبل سال صحبت کن

که اگه نپذیرفتن شما دنبال کار بگردی

یا کار جدید رو پیدا کن اونجا ببند قیمتو بعد با اعتماد به نفس بیا بگو یا ابن رقم یا میرم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
خب قبل سال صحبت کنکه اگه نپذیرفتن شما دنبال کار بگردییا کار جدید رو پیدا کن اونجا ببند قیمتو بعد با ...

کار آماده دارم با این حقوق 

فقط یکم کارش شلوغ تر از اینجاس 

و از خونمون یکم بیشتر فاصله داره 

میگم اینجا این حقوق بدن بهتره وگرنه میرم اونجا