2777
2789
عنوان

دلم یه دنیا گرفته من خیلی بد بختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 41 پست
من بیمارم ام اس دارم بابام میره داروهامو بگیره میگه کلی نشستمتا نوبتم بشه شوهرم میخواد ببرتم دکتر می ...

عزیزم قبورن دلت مریض شدی دل نازکی حرص نخور فکر وغصه بدترین اثر رو مریض ات داره برادر دامادمون قاضی مثل شماست خیلی کم حوصله شده اما سرحال هست

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
نمیخوام زنده باشم وقتی برای کسی مهم نیستم

اینجوری فکر نکن.هیچکس بجز خود آدم دل نمیسوزونه واسش.بیخیال بقیه.باور کن همه تو زندگیشون درگیر مشکل و سختی هستن.باید بسازیم دیگه

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر ادما بد شدن😔 از پدر مادر و همسر مگه نزدیکتر هم هست ک ادم ازشون کمک بخاد 😳😳

حالا کمک نمیکنن لااقل زخم زبون نزنن😳

😍خدایا دوستت دارم واسه هرچی ک بخشیدی همیشه این تو هستی ک ازم حالم رو پرسیدی😍

عزیزم تمام کسانی که بیماری خاص دارن باید پیش روانپزشک هم برن خیلی کمکشون میکنه 

مادر من هم سرطان داره بردمش روانپزشک براش دارو نوشت باور کن اینقدر سردرد داشت که ام آر آی سر نوشتن گفتن حتما توده تو سرش داره بعد از اون که داروهای اعصاب رو خورد کل سردردهاش هم از بین رفت امیدش زیاد شد تحملش بالا رفت 

بعد از شش ماه هم قطع کرد الان اعصابش خوبه الحمدلله

من بیمارم ام اس دارم بابام میره داروهامو بگیره میگه کلی نشستمتا نوبتم بشه شوهرم میخواد ببرتم دکتر می ...

باور کن بعضی موقعها اطرافیان هم خسته میشن 

اگر هم حرفی میزنند بی منظور هست 

ما خودمون درگیریم دیگه میدونیم 

یکبار من مدارک پزشکی مادرم رو آوردم تهران اینقدر بهم استرس و فشار وارد شد 

وقتی برگشتم خونه جلوی همه گفتم من امشب اگه بمیرم از استرس امروز هست 

ولی بعدا که شربت خوردم و استراحت کردم پشیمون شدم جلوی مادرم گفتم دیدم رفت تو فکر 

بعدا خودم رو سرحال نشون دادم گفتم الحمدلله که نظر دکترها مساعد بود به خستگی رفت و آمدش می ارزید 

خوب چیکار کنیم همه انسانیم و یه ظرفیتی داریم

مامان منم ام اس داره..بنظرم خیلی این بیمارا حساسن!ما تا به مامانمون میگیم بالا چشمت ابروئه میزنه زیر گریه شروع میکنه نوحه سرایی!خدا منو محتاج شما نکنه و فلان و اینا!واقعا نمیدونم باید چکار کنم!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

همش دعا میکنن من خوب شم اما نمیدونن که باید روحیه داشته باشم

چقدر بده که هیچ کسیو تو دنیا نداشته باشی شوهرتم بد اخلاق و پر توقع 

من درد جسمی خودمو دارم اونا هم بدتر دلمو میشکنن

براشون مهم هستي

بخدا نميدوني ادم عزيزش مريض باشه چقد سخته

انقد عصبي ميشي ببيني درد داره كاري نميتوني بكني يا ناتوان شده كاري ازت بر نمياد

انقد اذيت ميشي ك اصلا همه ناراحتيت ناخاسته سر هموني ك داري براش زجر ميكشي خالي ميكني

سعي كن ب اعصابت مسلط باشي ميدوني ك دردت ب ارامش اعصابت ارتباط مستقيم داره پس اولين نفري ك دوستت داره و مواظبت هست خودت باش سعي كن با ارامش بيشتر خودتو تقويت كني تا استقلال بيشتري برا انجام كارهات داشته باشي و تا جايي ك ميشه بذاري بقيه هر وقت ك ميتونن بهت كمك كنن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
همش دعا میکنن من خوب شم اما نمیدونن که باید روحیه داشته باشم چقدر بده که هیچ کسیو تو دنیا نداشته با ...

فكر كنم بيماران ام اس انجمن دارن

اونجا جلسات گروهي ندارن ك ب حفظ روحيه تون كمك كنه؟ و اينكه ببيني بقيه چطور با بيماريشون كنار ميان

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

نه از من خسته اند همین الا شوهرم گفت چون نمیتونی نیازمو براورده کنی میرم یه زنه دیگه میگیرم تا راحت شی اما بخدا من سعی خودمو میکنم بهم میگه ناراحت نیست اما محلم نمیذاره اما پیامامو نمیخونه