2777
2789
عنوان

عمل معده لطفا بیاین نگرانم

492 بازدید | 62 پست

خانوما یکی از دوستام میخواد معدشو عمل کنه

طفلکی خورد و خراک زیادی نداره ، هروقت بیرون رفتیم یا خونمون اومده یا رفتم‌پیشش ندیدم پرخوری بکنه

اما کم تحرکه میگفت یه مدت که کلا کرونا بوده الانم درس میخونه نمیتونه بره باشگاه

عمل اسلیو میتونه واسش مناسب باشه؟ اخه شنیدم که معده کوچیک میشه و طرف کم خوری میکنه

اما این اصلا پر خور نیست، کم تحرکه..

بعدم اینکه سنش به 18 کامل نرسیده میتونه عمل کنه؟ من و مامانش فکر میکنیم موفقیت آمیز نباشه یا خطرناکه تو این سن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگی اصلا نمیخوره چیو میخواد اسلیو کنه؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

باید طبع بدنشو اصلاح کنه احتمالا غلبه بلغم داره 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

پس نمیشه یعنی نه؟

نه

کسی میره اسلیو که معدش گشاده یا پرخوره

عزیزم چه دوست خوبی هستی ، تو خانواده ی ما خیلی ها عمل اسلیو انجام دادند و کلی لاغر شدند ولی مشکلشون فقط کم تحرکی نبود پرخوری هم بود،  اگر مشکل دوستت کم تحرکی هست شاید نیاز باشه با یه روانشناس صحبت کنه تا عمل استیو انجام بده

با این سن چه کاریه آخه . چرا ریسک چنین کار خطرناکی رو به جون میخره

خانوادگی ارث دیابت دارن اینم وزنش بالای صده تو این سن خجالت میکشه هروقت میگم بیا بریم بیرون یا خرید میگه نمیتونم درس دارم(بهونه)

اعتماد به نفس نداره