2777
2789
عنوان

عمل معده لطفا بیاین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 63 پست
من عمل نکردم عزیزم خواهرم ، برادرم ، زن داداشم، دختر عمه و پسر عمه م و ۳ تا از دوستام عمل کردند، دک ...

دکتر فرهمند اسم کوچیکشون چیه؟

بهاره رهنما مگه لاغر شده؟ همون وزنه که

بین عزیزانی که با دکتر انبرا و فرهمند عمل شدن کدومشون بیشتر وزن کم کردن و بهتر بودن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر همینه که دوست دارم باهاش مخالفت نکنم...شما توی این راه چیا رو پشت سر میگذرونین؟

رفتم دکتر قد و وزنمو گرفت بی ام ای حساب کرد پنج تا معرفی نامه داد دکتر قلب و تغذیه و ریه و گوارش وروانپزشک برای چکاپ

ازمایش و سونو و اندوسکوپی هنوز انجامشون ندادم

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
رفتم دکتر قد و وزنمو گرفت بی ام ای حساب کرد پنج تا معرفی نامه داد دکتر قلب و تغذیه و ریه و گوارش ورو ...

اینکه میگن از یه وزنی به بالا برای درمان رایگان عمل میشن درسته؟

این روند تا عمل چقدر طول میکشه؟ بعد از سونو و ازمایش باید چیکار کرد؟

دکتر فرهمند اسم کوچیکشون چیه؟بهاره رهنما مگه لاغر شده؟ همون وزنه کهبین عزیزانی که با دکتر انبرا و فر ...

بهاره رهانما خیلی لاغر شده نسبت به گذشته قبلا چاق بود الان تپله ، دختر عموم هم به لیست اضافه میکنم تازه یادم اومد خب ۳ نفرشون پیش دکتر عنبرا جراحس کردن و هر سه لاغر شدند ، خواهرمم که پیش فرهمند جراحی کرد لاغر شد(املاش و اشتباه نوشته بودم😂) 

اینکه میگن از یه وزنی به بالا برای درمان رایگان عمل میشن درسته؟این روند تا عمل چقدر طول میکشه؟ بعد ا ...

بی ام ای بالای ۴۰ درمانی حساب میشه اما اون شرایطش فرق داره

توی بیمارستان دولتی عمل میکنن و دوسال توی نوبتی

عمل عادی هم میشه کرد اما تضمینی نیست چقدرشو بیمه بده

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
بهاره رهانما خیلی لاغر شده نسبت به گذشته قبلا چاق بود الان تپله ، دختر عموم هم به لیست اضافه میکنم ت ...

عه؟ نمیدونم راستش..‌.

اسم کوچیک دکتر فرهمند فرزام که نیست؟

فرهمند بهتر بود یا عنبراا؟

عزیزم خواهر من خصوصی جراحی کرد و هزینه شو بیمه داد

اع چقدرشو داد میشه بگی چیا برد و چی شد چون من میخوام خصوصی عمل کنم

اع چقدرشو داد میشه بگی چیا برد و چی شد چون من میخوام خصوصی عمل کنم

همه رو پرداخت کردند بعد از ترخیص مدارکی که باید میبردن بیمه رو از بیمارستان گرفتند ، بردند بیمه تا مین اجتماعی که ۳۰ درصد رو پرداخت کرد بعداز اون مدارک و بردند بیمه تکمیلبشون که آتیه بود مابقی رو آتیه بهشون داد یه مقدار جزئی هم که دیگه تحت پوشش بیمه نبود خودشون حساب کردند

همه رو پرداخت کردند بعد از ترخیص مدارکی که باید میبردن بیمه رو از بیمارستان گرفتند ، بردند بیمه تا م ...

هزینه ی لوازم عمل هم داد؟