2777
2789

سلام عزیزای دلم ما کلا دو واحد هستیم ما طبقه اولیم

طبقه دوم مستاجره خب طرف معتاده اقاش خانومش هم به شدت فحشای رکیک میده تو خونه تو راه پله داد در میکوبه هر روز یه ساقی میاره دم‌در خونه شوهرش در پارکینگ باز گذاشته موش اومده به خودشون میگیم فحش بد میدن ما به صاحب خونه گفتیم گفت باشه میندازمش وقتش شد بیرون شما باهاش حرف نزنید هیچی دیگه از روز اول دارن مارو اذیت میکنن ما هم در سکوت حالا یه ماه مونده به موعد دیدم هیچ خبری نشده بهش زنگ زدم تازه میگه صاحب خونه من پول ندارم منم گفتم تو خودت یکسال همش گفتی اوکی حله پولش جوره خیالتون راحت  الان چی شد 

هیچی گفت میرم قرض میکنم میندازمش بیرون ولی دو سه سری زنگ میزنم میگه شما کدوم خونه هر سری هم حرفاش جدیده احساس میکنم داره مارو دور میزنه حالا شوهرم میگه چرا باهاش دعوا نکردی چون خونه به نام خانم صاحب ملکه من با اون حرف میزنم هیچی دیگه شوهرم راه میره میگه بگو شر میشه گردن شما میگیره بعد بگو یکسال آسایش مارو گرفتین من فقط بهش گفتم تو رو خدا بلندش کن قول دادی هیچی دیگه مارو پیچوند چیکار کنیم شکایتی جایی چیزی هست ممنون میشم راهنمایی کنید خسته شدیم اگه ننداخت بیرون چه راه حلی دارین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میتونم برات دعا کنم به خوبی از دست همسایه ی بد نحات پیدا کنی. ما هم واقعا اذیتیم، اینجور نیستند ولی از بهار تا آبان خوداشون و بچه هاشون تا اخر شب توی کوچه هستند.

و سر و صدا و ....

انشاالله هم شما و هم ما نجات پیدا کنیم به خوبی.

ما هم همسایه بغلیمون پدرم رو آورده بود صبح تا شب لگد به در و دیوار هر دفعه میرفتم در خونشون اما انگار نه انگار همسایه بالایی هم صبح تا شب با چرخ خیاطی دررر درررر تا اینکه از ساختمون رفتن راحت شدیم 

دچار بد مصیبتی شدین

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

دوباره با صاحبخانه حرف بزنید . حرف زدن با ادم معتاد که فایده نداره

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ما هم همسایه بغلیمون پدرم رو آورده بود صبح تا شب لگد به در و دیوار هر دفعه میرفتم در خونشون اما انگا ...

بعضی ها انگار توی جنگل از اول زندگی کرده اند و همین تازگیا اومدند توس شهرها خونه‌خریدند.