2777
2789
عنوان

فردا نهار ببرم بنظرتون

300 بازدید | 35 پست

فردا از صبح ساعت ۹ تا ۵ عصر احتمالا باید برم آرایشگاه برای بوتاکس 

پسرم دوسالشه با خودم میبرم باهاشون هماهنگ کردم 

نهار سالاد کلم درست کنم ببرم (نمیشه سفارش بدم)

یا بیخیال نهار بشم با شیر و بیسکویت و اینا جمع کنم قضیه رو 

هف اگه بچه پی پی کنه چی 

چقد تنهایی سخته 

کاش بچه رو نبری

هر دو اذیت میشید

همسرتون نگه دارن

یا لااقل ظهر بیان ببرن 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عزیزم تا عصررسرکاره کسی هم نیست نگه داره

پس حتما غذا ببر برای هردوتون گلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چی ببرم همین سالاد خوبه با مرغ و سیب زمینی و هویج و کلم و سس و ماسته بوش نپیچه اونجا هف نمیدونم چیکا ...

نمیدونم والا من سابقه بچه داری ندارم، ولی یچی ببر که مطمئن باشی خراب نمیشه برا ناهارش، یا قبل رفتن درست کن که زیاد مونده نباشه 

بنظرم ساندوسچ درست کن ببر، جز اون بر بچت اسباب بازی وخوراکی ببر چون واقعا میخواد اذیت شه خیلی ساعت طولانیه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ی بوتاکس که انقدر نباید طول بکشه، چون ‌شلوغه نوبتت انقدر طولانیه؟ 

ناهار ببر، منتهی ناهاری که بو نداشته باشه، مثلا مرغ گریل کن یا ی چیزی مثل سالاد سزار، یا چندتا لقمه و ساندویچ کوچیک درست کن

برای بچه هم پوشک ببر اگر دستشویی کرد میتونی اونجا عوض کنی پوشکش رو