سلام دوستان خواستگار خواهرمه وضع درامدش خوبه وضع مالی خانوادش هم خوبه
وضع مالی خانواده ما هم مثل اوناست
هربار میرن بیرون خوراکی و غذا میخره میخورن اما مثلا از این کباب لقمه ها یا فست فود و این چیزا من حتی یکبار نشنیدم بگه پسره برد یه رستوران لاکچری یا مثلا یه بار نشد بگه بهم گفت سلطانی سفارش بده هرجا دم دست باشه میرن و معمولی خرج میکنه خواستگارای قبلیش اینجور نبودن مثلا کادو ولنتاین کلی شکلات ایرانی آورده بود مارک شیرین عسل و چیزایی که کمتر پسر به دختر هدیه میده یا مثلا همسر خود من اینجوری بود که گاهی جای خیلی خوب و رستوران های معروف میبرد چه نامزدی و خواستگاری چه بعد ازدواج با اینکه درامدشم در حد این پسره نبود
چند شب پیشم من باهاشون رفتم بیرون من یه کافی سفارش دادم پسره تعارف زد چیز دیگه هم بگیرید دیگه یه کیک هم گرفتم اما میدونم مثلا اگه شوهره من اونجا بود برا اولین ملاقات با خواهره طرف به جز سفارش های خودمون چندتا چیز دیگه هم سفارش میداد رو میز باشه
(دوستان من نخورده نیستما همون کافی هم با کلی خجالت سفارش دادم و چون ایشون میخواست هزینه کنه دوست نداشتم برم باهاشون)ولی در کل میخوام نظرتون رو بدونم همچین سبک خرج کردن رو چحوری برداشت میکنید من بلافاصله اومدم خونه گفتم اصلا دست و دلباز نیست چون تو حرفاشم یه بار گفت ادم خرجای ریز نمیکنه به جاش یه خرج مهم میکنه
نظر شما از جهت وضع مالی و سبک خرج کردنش چیه؟