2777
2789

سلام دوستان خواستگار خواهرمه وضع درامدش خوبه وضع مالی خانوادش هم خوبه 

وضع مالی خانواده ما هم مثل اوناست 

هربار میرن بیرون خوراکی و غذا میخره میخورن اما مثلا از این کباب لقمه ها یا فست فود و این چیزا من حتی یکبار نشنیدم بگه پسره برد یه رستوران لاکچری یا مثلا یه بار نشد بگه بهم گفت سلطانی سفارش بده هرجا دم دست باشه میرن و معمولی خرج میکنه خواستگارای قبلیش اینجور نبودن مثلا کادو ولنتاین کلی شکلات ایرانی آورده بود مارک شیرین عسل و چیزایی که کمتر پسر به دختر هدیه میده یا مثلا همسر خود من اینجوری بود که گاهی جای خیلی خوب و رستوران های معروف میبرد چه نامزدی و خواستگاری  چه بعد ازدواج با اینکه درامدشم در حد این پسره نبود 

چند شب پیشم من باهاشون رفتم بیرون من یه کافی سفارش دادم پسره تعارف زد چیز دیگه هم بگیرید دیگه یه کیک هم گرفتم اما میدونم مثلا اگه شوهره من اونجا بود برا اولین ملاقات با خواهره طرف به جز سفارش های خودمون چندتا چیز دیگه هم سفارش میداد رو میز باشه 

(دوستان من نخورده نیستما همون کافی هم با کلی خجالت سفارش دادم و چون ایشون میخواست هزینه کنه دوست نداشتم برم باهاشون)ولی در کل میخوام نظرتون رو بدونم همچین سبک خرج کردن رو چحوری برداشت میکنید من بلافاصله اومدم خونه گفتم اصلا دست و دلباز نیست چون تو حرفاشم یه بار گفت ادم خرجای ریز نمیکنه به جاش یه خرج مهم میکنه 

نظر شما از جهت وضع مالی و سبک خرج کردنش چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که گفتی بجز کیک برات یه چیز دیگه هم سفارش میداد رو که اصلا قبول ندارم... بعدش هم نمی‌دونم منظورت از وضع خوب چیه اما اگه واقعا وضعش خوب و عالیه اره یکم اقتصادی هست... شما هم انگار یکم ولخرجین یا خیلی پولدارین به هر جهت اگه خواهرت هم خیلی ولخرجه و تو ناز و نعمت بوده شاید زیاد تفاهم نداشته باشن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اون که گفتی بجز کیک برات یه چیز دیگه هم سفارش میداد رو که اصلا قبول ندارم... بعدش هم نمی‌دونم منظورت ...

برای من منظورم نبود برای همه برای خواهرم 

بله وضعش خوبه

خواهرم خیلی ولخرجه واسه همین حس کردم این نسبت به خواهرم اقتصادیه و مشکل ساز باشه 

ممنون شما هم تقریبا نظر خودمو داشتین 

گفتید من نخورده نیستم کافی رو هم با کلی خجالت سفارش دادم

مگه کسی که نخورده باشه سفارش میده؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

ظاهرا خسیس نیست، به خواهرتون بگین یه بار پیشنهاد یه رستوران گرون بهش بده ببینه واکنشش چیه موقع حساب کردن یا بعدش بهش اشاره ای میکنه یا نه

شکلات ایرانی و اینام ملاک نیست به نظرم، پسرا زیاد به این چیزا فکر نمیکنن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔