2777
2789

تمام پرونده هاي بانكي و مالي و هرچي هست رو خودش انجام ميده،ب اسم من هم چك و همه چيز داره ك باهاشون كار ميكنه وام ميگيره،١٥ساله ازدواج كرديم.پرونده هاش بالاس،ي كاري ميخاست انجام بده ك ب امضاي من نياز داست،من هم نميتونستم اون مكان برم بايد وكالت ميدادم بهش،رفتم دفتر خونه اون زودتر كاراش رو انجام داد و بيرون زد ماشين بدجاپارك بود،من فقط ب خانومه گفتم ك سر دفتر بود گفتم هر وقت خاستم ميتونم باطلش كنم گفت اره ميزنم ابن گزينه رو،من وكالت اين رو بايد ميدادم ك شوهرم ميتونه تمام كارهاي بانكي و مالي رو بدون من انجام بده.بهش 

خریت محضه ک شوهرت از حسابای تو استفاده میکنه و چک میگیره . به قیمت دعوا مرافعه هم ک شده فردا برو هنه حساب هات رو ببند . تا دیر نشده زود باش . یه وقتی پشیمون میشی ک کار از کار گذشته . هرچقدرم ب شوهرت اعتماد داریرو کارش درسته برو این کارو بکن 

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد دارم ولي هركس باشه دوست نداره وكالتي بده ك تا اخر عمر نتونه تغييرش بده،خلاصه اومدم تو ماشين و بعد نيم ساعت ك برگه رو خوند اين موضوع رو فهميد،من نميدونستم ك بانك اينجوري قبول نميكنه چون مبلغ وام بالاست،خلاصه از اون روز با من عوض شده،ي ادمه ديگه شده،ميگه تو خبلي با سياستي و فلاني و …الان حق باكيه

اعتماد دارم ولي هركس باشه دوست نداره وكالتي بده ك تا اخر عمر نتونه تغييرش بده،خلاصه اومدم تو ماشين و ...

صد درصد شما 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
خریت محضه ک شوهرت از حسابای تو استفاده میکنه و چک میگیره . به قیمت دعوا مرافعه هم ک شده فردا برو هنه ...

اخه من چيزي از خودم ندارم،چندتا هم بچه دارم ،تمام اموال هم ب نام خودشه،ب جز ب خونه،من وكالت بانكي دادم

اخه من چيزي از خودم ندارم،چندتا هم بچه دارم ،تمام اموال هم ب نام خودشه،ب جز ب خونه،من وكالت بانكي دا ...

وکالت رو ول کن میگم از حسابات استفاده میکنه . فردا روزی بدهی بالا بیاره تو مسئولی میفهمی ؟

🖤

وکالت رو ول کن میگم از حسابات استفاده میکنه . فردا روزی بدهی بالا بیاره تو مسئولی میفهمی ؟

اموالش از ميزان بدهي هاش بالاتره،و اين شخصيت رو داره نميذاره من گير كنم.ابن هارو مطمينم.ولي دوست نداشتم وكالت بلاعوض بدم

مراقب خودت باش ، اگه بیشتر از چشمات بهش اعتماد داری هم اینکار خطرناکه چون می‌تونه وامو که گرفت بزنه زیره همه چی یا چک که داد بیخیال زندگی بشه و هزار تا کار دیگه که با اینکار تو گرفتار میشی هیچ آدم عاقلی همچین کاری نمیکنه مگر طرف مقابلش مثل خودش باشه ایمان وااااااااااااااقعی داشته باشه ، توی این زمونه با اینهمه مشکلات اقتصادی و نامردیهایه زمونه و ادماش باید از روی عقل و مشورت کاری انجام داد 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

مراقب خودت باش ، اگه بیشتر از چشمات بهش اعتماد داری هم اینکار خطرناکه چون می‌تونه وامو که گرفت بزنه ...

شوهرم ادم نامردي نيست.مطمين هستم اين كارو نميكنه،ولي از فرداش خبر ندارم ك بخام وكالت بلاعزل بدم،از اين موضوع ناراحته و الان يك هفته است دعوامونه ك من چقدر سياست دارم و از اين حرفا

بگو بله که سیاست دارم

بگو من بی سوادم یا احمقم

یا ادم نیستم

بگو توام بیا وکالت تامل اختیار اموال خودت رو به من بده

منم میدمش به تو

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم