2777
2789
عنوان

باشوهرم ب خاطر اينكه وكالت بلاعوض ندادم دعوامونه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست
بگو بله که سیاست دارمبگو من بی سوادم یا احمقمیا ادم نیستمبگو توام بیا وکالت تامل اختیار اموال خودت ر ...

بخدا ديوونه شدم،منم بهش گفتم فلان خونه رو شيش دنگ بزن ب نامم بلاعزل،نكه خودت اين كارو نميكني،ميگه اخه مگه تو چي از خودت داري ك اينجوري رفتار ميكني،اگه تو حقوق بگير بودي ميخاستي چكار كني،بهش ميگم من مدرك تحصيلي بالا دارم تو نذاشتي كار كنم ك الان اينو ميگي

بخدا ديوونه شدم،منم بهش گفتم فلان خونه رو شيش دنگ بزن ب نامم بلاعزل،نكه خودت اين كارو نميكني،ميگه اخ ...

ببخشید ولی از اول اشتباه کردی

کوتاه نیا

البته این نظر منه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ادم نامردي نيست.مطمين هستم اين كارو نميكنه،ولي از فرداش خبر ندارم ك بخام وكالت بلاعزل بدم،از ا ...

اگه از اون ادماش نیست چرا ناراحته ، همیشه علت ناراحتی افراد از همدیگه یه رفتار نابجا باید باشه ،اون انتظار داره کاری که گفته انجام بدی و ندادی ، حالا چیزی نشده شما زنده ای و میتونی باهاش بری و کار انجام بدی چه نیازی به وکالت داره ، پس نتیجه میگیریم باید مراقب باشید ،ادمیزاد می‌تونه هر لحظه تغییر رفتار داشته باشه ، نمی‌خوام بگم شوهرت بده کلی گفتم چون باید بری یه سری به زندانهایی که برای مسائل مالی هست ببینی چقدر آدما بخاطر همین اعتمادها گرفتارند  ، چه زن چه مرد

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببخشید ولی از اول اشتباه کردیکوتاه نیاالبته این نظر منه

الان چكار كنم،حتي حرف طلاق هم زديم،ميدونم در حده حرفه،ولي اولين باره در حد حرفش بعد اين همه سال.ميگه من دارم خودم رو تو اين زندگي نابود ميكنم ك شما تو رفاه باشين ولي ي وكالت رو اينجوري دادي

اگه از اون ادماش نیست چرا ناراحته ، همیشه علت ناراحتی افراد از همدیگه یه رفتار نابجا باید باشه ،اون ...

من ي جايي هستم ك نميتونستم برم اونجا ك شوهرم ميگه ،و اون بانك هم وكالت عادي قبول نميكنه

الان چكار كنم،حتي حرف طلاق هم زديم،ميدونم در حده حرفه،ولي اولين باره در حد حرفش بعد اين همه سال.ميگه ...

بگو منم دارم نابود میکنم

خونه داری و بچه داری و خرید و مهمون

بگو بیشتر بار این زندگی رو دوش منه

مگه کلفت و خدمتکار دارم که راحتم

منم گوشه این زندگی رو گرفتم که به این جا رسیدی

من نبودم توام اینجا نبودی..من بساز و زندگی جمع کنم نبودم خودت بودی لباسات 

بگو حالا که مال و اموالت مال خودته و من توش سهمی ندارم ، منم وکالتی نمیدم 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بگو منم دارم نابود میکنمخونه داری و بچه داری و خرید و مهمونبگو بیشتر بار این زندگی رو دوش منهمگه کلف ...

چون كامل همه چيز رو نگفتم شايد سخت شده نظر دادن،شوهرم وضع مالي خيلي خوبي داشت ك با من ازدواج كرد،و مخ اقتصادي بالا ،شرايط رفاهي خوب هم تامين كرده ك اطرافيان توش نيستن،خلاصه از هر نظر يك رفتار كرده،حالا اين موضوع پتك شده براي من.ك تو بهترين خونه ايي بهترين لوكيشني بهترين …..

چون كامل همه چيز رو نگفتم شايد سخت شده نظر دادن،شوهرم وضع مالي خيلي خوبي داشت ك با من ازدواج كرد،و م ...

من قبول دارم

ولی عزیزم بلاخره شما حق و حقوقی داری...

شما هم اگر وقتت برای خونه داری و بچه داری نمیرفت و میرفتی سرکار شاید الان از همسرتم پولدارتر بودی

البته اولویت زندگی متاهلی شماست

ولی کم ندیدم مردی بعد سالها زندگی یکدفعه فیلش یاد هندستون کرده و زنه با ساک لباس اومده بیرون

اگر ایشون انقدر ملک و املاک دارن دادن یه خونه به شما که چیزی نیست

بازم هر چی صلاحته

من قبول دارمولی عزیزم بلاخره شما حق و حقوقی داری...شما هم اگر وقتت برای خونه داری و بچه داری نمیرفت ...

حرفات كاملا درسته .كاملا.خيلي ناراحتم،خيلي…با بچه نميتونم اره بدم تيشه بگيرم،😞

حرفات كاملا درسته .كاملا.خيلي ناراحتم،خيلي…با بچه نميتونم اره بدم تيشه بگيرم،😞

اگر اینطوریه کوتاه بیا

اما درس عبرتی بشه برای زندگیت

تا میتونی برای خودت پس انداز کن

از یک قرون نگذر

نزار هیچکس بفهمه

انشالله هیچوقت محتاج به اونا نشی ولی احتیاط شرط عقله

اگر اینطوریه کوتاه بیااما درس عبرتی بشه برای زندگیتتا میتونی برای خودت پس انداز کناز یک قرون نگذرنزا ...

موردي پيش اومد باز بهت پيام ميدم،مرسي ك وقت گذاشتي