2777
2789

نیارید نیارید نیارید در حق اون بچه بزرگت ن ظلم نکنید بچه هاتونو با فاصله سنی زیاد دنیا نیارید الان من خودم بیست سالمه داداشم هشت مامانم همه چیشو انداخته گردن من انگار من مامانشم همه کاراش افتاده گردن من

توروخدا نیارید 

نگید بچه هست فرقی نداره اتفاقا داره خوبم فرق داره 

توصیه میکنم یه بار هم پای درد و دل بچه بزرگتون بشینید  حرفاشو گوش کنید بفهمید چی میگه از کجا ظربه خورده 

وقتی میدونی نمیتونی تعادل برقرار کنی اشتباه میکنی 4 تا بچه میاری از جمله مامان خودم 

بخدا الان دلم میخواد آنقدر قرص خواب آور بخورم که از خواب بیدار نشم 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

مگه چی شده؟شما ۱۲ سال اختلاف دارین یعنی خیلی زیاد بزرگ تر نیستی چرا باید شما کاراشو کنی؟ دوتا خواهر برادر دیگت چند سالشونه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو من انجام نمیدم چون در تولیدش نقشی نداشتم پس مسئولیتی هم ندارم البته ۴ تا واقعا برا دوره ی شما هم زیاده چه برسه این دوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

تا حرفم میزنی شئون میکنن اینه دست مزدک؟ اینهمه زحمت کشیدم؟ کدوم زحمت مامان من وقتی یه بار پای دلم ننسستی وقتی یه بار دست رو سرم نکشیدی بگی تو چرا حالت زده من مامانم باهام حرف بزن بعصیاتون فقط اسم مامانو یدک می‌کشید 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

ب حق ام البنین انشالله ب خواسته برسی .شما هم واس من دعاکنید

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

فرستادم شماهم میشه برام دعا کنی ام آر ای بهم بگه چند ماه بیشتر زنده نیستم؟ 

ای بابا چقد سخت میگیری دوروز دیگه ازدواج میکنی میری دلت واسه همین روزا تنگ‌میشع

سخت نمیگیرم سخته با این اوصاعی هم که من دارم ازدواج عمرا بشه دیوانه شدم... 

بله..منم کلاس چهارم بودم برا اجی و برادرم نقش مامان داشتم.رسما بهم میگفتن مامان..مجبور بودم براشون س ...

منم بخدا همینماز دوازده سالگی بچه داری کردم... 

اگه مادرت بچه دیگه نمی آورد الان تاپیک میزدی من خیلی تنهام..کاش یه برادر یا خواهری داشتم..مادرم در ح ...

تنها نیستم قبل این دوتا داداشم دارم مامانم پسر پرسته مامانم