2777
2789
عنوان

سم عروسی

147 بازدید | 16 پست

بیاین یه سمممممم بگم برای عروسیم

.

.

.

.

.

بعد ۵ سال امشب یادم اومد باز اعصابم بهم ریخت🤐

برای انتخاب لباس عقدم ، مادر و خواهر شوهرم میگفتن لباسی که پسندیده بودما میگفتن نه این اصلا خوب نیس بزار ما برات انتخاب کنیم آخه فلانی(خواهرشوهر ) طراحی دوخت و لباس خونده بهتر میدونه😐😐😐😐😐😐.

.

.

بعد از یکسال برای انتخاب لباس عروسیم، تو گوش شوهرم خونده بودن،بهش بگو لباس عقد رو خودت انتخاب کردی،لباس عروسی رو بزار ما انتخاب کنیم برات😒😒😒😒.

.

.

.هرچی فکرشو میکنم روشونو برم، سنگ پا بوده...خودشون خیلی امروزی و روشن فکر میدونن عتیقه ها😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خرید عروسیم ایل و تبار آورده بودن از همون موقع دل چرکینم چشم و گوشم بعد از خرید باز شد که چطور ...

دقیقا بخدا جوون هم هستنا، ن اینکه پیر باشه

خواهرشوهرم ی کلام نیومد بگه عاقا خودش میخواد بچوشه، سلیقه خودش مهمه نه ما

دقیقا بخدا جوون هم هستنا، ن اینکه پیر باشهخواهرشوهرم ی کلام نیومد بگه عاقا خودش میخواد بچوشه، سلیقه ...

برای من کلا بهترینارو برای شوهرم انتخاب میکردن اونم از پاساژ 

برای منو یا میخواستن قسطی از مغازه های آشناشون خرید کنن یا از بیرون پاساژ میخریدن

پععععععع که آخرش زهرشونو میریزن.....😅

آره پر توقع میشن 

از طرف خودم خالم بود داداشمو زنداداشم 

یه بحث و دعوایی شد 

بین ما فاصله انداخت ۵ ۶ روز با شوهرم یک کلام هم حرف نزدم 

بس که آبجیش پر کرده بود از هر طرف 

گفته بود خانواده زنت مگه برات چیکارا کردن 

نه بابا همه دعوا و قهر و دارن کاش این رسم برداشته شه یه ایل میرن خرید

برای عقد باایل بودیم ولی برا عروسی کاری کردم ک دوتایی باشیم آخه از بس مامانش میگفت فلانی یعنی خواهرشوهر را هم ببرید سلیقه اش خوبه، اونم ازش نظر بپرسید منم لج کردم جوری رفتار کردم که برای عروسی حتی آرایشگاهی که من بودم نیومد کلا نیومد برای هیچ چیزم....