2777
2789
عنوان

جنسیت بچم مشخص شد

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 44 پست
ای جان. فدات بشم انشاالله فقط سالم باشه یکی یادوتا دختریاپسر فرقی نداره برام. انشاالله قسمت تمام منت ...

ﺷﻤﺎﺗﻮاﻳﻦ ﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺩاﺭﻭﭼﻲ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﺮﺩﻳﻦ?

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺷﻤﺎﺗﻮاﻳﻦ ﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺩاﺭﻭﭼﻲ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﺮﺩﻳﻦ?

عزیزم تمام دارویی که فکرشو کنی امپول گونال اف... پودر اینوفولیک... اچ سی جی.... قرص هاهم لتروزل متفرمین... همه چی تااینکه دوبارم ای یو ای کردم. منفی شد ناامیدبودم. اومدم شهرخودم رفتم دکتر بهم دوتا امپول گونادوپرین داد که تاحالا نزده بودم لترزول ویه قزص برازخامت رحم که اسمشو یادندارم. وقرص پرژسترون. بعدازاتمام قرص پرژسترون دوازده روز گذشت وپری نیومد تست زدم مثبت شد

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪاﻳﻦ ﺳﻮاﻝ ﺭﻭﻣﻴﭙﺮﺳﻢ.ﺷﻤﺎﻃﻮﻝ ﻛﺸﻴﺪﺗﺎﺑﺎﺭﺩاﺭﺑﺸﻴﺪ? اﮔﻪ ﺁﺭﻩ,ﺩاﺭﻭﭼﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻱ?

نه من ماه سوم اقدام باردار شدم دارو هم چیزی استفاده نمیکردم فقط فولیک اسید میخوردم

در کل استرس بارداری نداشتم چون هنوز وقت داشتم و میدونستم ممکنه طول بکشه 

خدایا به امید تو 
عزیزم تمام دارویی که فکرشو کنی امپول گونال اف... پودر اینوفولیک... اچ سی جی.... قرص هاهم لتروزل متفر ...

اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﻭﺧﻮﺷﻲ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نه من ماه سوم اقدام باردار شدم دارو هم چیزی استفاده نمیکردم فقط فولیک اسید میخوردم در کل استرس بارد ...

ﭘﺲ ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮ. اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﻲ

ﻣﻦ ﺳﺮﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ اﻭﻟﻢ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺗﻮاﻗﺪاﻡ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻲ اﻳﻨﺒﺎﺭ ﺷﺸﻤﺎﻫﻪ ﻭﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ.

ﭘﺲ ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮ. اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﻣﻦ ﺳﺮﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ اﻭﻟﻢ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺗﻮاﻗﺪاﻡ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻲ اﻳﻨﺒﺎﺭ ﺷﺸﻤﺎﻫﻪ ﻭﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ.

سلامت باشی 

نگران نباش تو فکر چیزی نباشی زودتر نتیجه میده

خدایا به امید تو 

بر عکسه گرد بچرخه دختره رفت و برگشتی پسر

مواد لازم:
۱-یک زنجیر طلا که یه پلاک هم داشته باشه مثل گردنبندی که تو عکس میبینید!
۲-یک انسان بیکار که بتونه این کاری که میگم رو واستون انجام بده!
روش کار:
ابتدا یک جا مینشینید و از دوستتون هم بخواهید که بیاد و کنارتون بشینه(البته اگه نامحرمه فاصله رو حفظ کنین)
سعی کنین دستتون رو در حالتی قرار بدین که فشاری روش نباشه و به حالت آزاد و آویزون باشه سپس از دوستتون بخواین که زنجیر رو بالای نبض دستتون قرار بده در حالی که تماسی با دستتون نداشته باشه(توجه داشته باشید که سعی نکنید لرزش زنجیر رو در ابتدا بگیرید تا ثابت شه اجازه بدید خودش از لرزش بایسته)بعد از این که از لرزش ایستاد بعد از چند لحظه که بین افراد این زمان متغیره میتونین مشاهده کنین که زنجیر شروع به حرکت میکنه.
حالا ممکنه دو حالت پیش بیاد:
۱-اگر زنجیر در امتداد یک خط راست جلو و عقب رفت یعنی فرزند اول شما پسره
۲-اگر زنجیر حول محوری فرضی به صورت دایره وار چرخید به این معنا است که فرزند اول شما دختره
برای تشخیص جنسیت فرزندان بعدی باید صبر کنید تا زنجیر پس از نشان دادن جنسیت فرزند اول بطور کامل بایستد

نمیدونم والا اینطور که من سرچ کردم همش خوندم گرد پسره 

فرزند آینده شما دختر می شود یا پسر ؟/ از کتاب قانون ابن سینا 
این آزمایش که از کتاب قانون ابن سینا گرفته شده تعیین می کند که شما در آینده صاحب چند فرزند و کدامیک دختر یا پسر خواهند شد. ممکن است در ظاهر شوخی به نظر برسد اما وقتی این آزمایش را چند بار تکرار کنید خواهید دید که جواب همواره یکسان خواهد بود. ابزار کار ساده است. شما به یک نخ و سوزن معمولی احتیاج دارید. نخی به طول حدود 30 سانت بردارید و با آن سوزن را نخ کنید. مورد آزمایش می تواند پسر یا دختر باشد. او باید دست خود را مشت کند اما به هیچ عنوان فشار ندهد (به او بگویید تا پایان آزمایش مشت خود را باز نکند). ابتدا سوزن را کنار مچ او نگه دارید بعد به آرامی ببرید بالا و روی نبض او قرار دهید. درست مثل شکل زیر. خواهید دید که سوزن به حرکت درخواهد آمد. اگر سوزن به صورت رفت و برگشتی حرکت کرد به این معناست که فرزند اول او پسر خواهد شد و اگر سوزن به حالت دورانی حرکت کرد فرزند اول او دختر خواهد شد.
حالا سوزن را از دست فرد مورد آزمایش دور کنید. دست باید همچنان مشت باشد. سپس دوباره مرحله قبلی را تکرار کنید تا ببینید فرزند دوم پسر خواهد شد یا دختر. هر زمان که سوزن را بالای نبض بردید و سوزن حرکت نکرد به این معناست که مورد آزمایش بعد از آن صاحب فرزندی نخواهد شد.

فرزند آینده شما دختر می شود یا پسر ؟/ از کتاب قانون ابن سینا  این آزمایش که از کتاب قانون ابن ...

اره رو مچ دست خوندم گرد باشه دختره

ولی من رو مچ دست اونکه میگن عمودی یعنی در راستای دست باشه پسره افقی باشه دختره رو اون حساب واسه من پسر نشون میداد

خدایا به امید تو 

من اولين بار كه فهميدم باردارم فقط ي ساك بارداري تو سونو ديد همون روز اومدم علامت v را پيدا كنم ببينم تو كدوم چشممه ديدم تو هر دوتا چشمام هست گفتم لابد الكيه بعدا فهميدم دوقلو باردارم و جديدا فهميدم يكيش دختره يكيش پسر😅

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️