2777
2789
عنوان

جنسیت بچم مشخص شد

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 44 پست
واسه منم دعاکن قلب نی نیم تشکیل بشه وسالم باشه. بهدچهارسال تازه دیروز فهمیدم باردارم

خداروشکر استرس نداشته باش همه چی رو بسپار به خدا مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد

خدایا به امید تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجیر و حلقه طلا رو شکم بگیری گرد بچرخه پسر حرکت رفت و آمدی داشته باشه دختره

وای من چند وقته پیش یکی برام اینکارو کرد....یکبار گرد چرخید بعد ایستاد ....باز چند ثانیه که گذشت دوباره گرد چرخید و ایستاد....دیگه بعدش نچرخید....اما من باردار نبودم که اینکارو انجام دادم

منم بچم اول گفتن دختره علائمم مثله شما بود تقریبا ...طب سنتی هم ک زدم گفت پسره خودمم مطمعن بودم پسره حلقه رو شکم و دستمم نشونه از پسر بود تا اخر 7 ماه ک رفتم سونو گفت پسره و حرف من درست دراومد خداروشکر اول سالم بودن مهمه من فقط گفتم سالم و صالح باشه و در اخر همه گفتن دختره خودم میگفتم حسم میگه پسره این علامت وی تو چشمم درست بود 

ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻧﮕﺮاﻧﻨﺒﺎﺵ ﻭﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ اﺳﺘﺮﺱ ﻧﺪﻩ.اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺩﻭﺗﺎﻧﻲ ﻧﻲ ﻳﻜﻲ ﭘﺴﺮﻳﻜﻲ ﺩﺧﺘﺮﺳﺎﻟﻢ ﺑﻴﺎﺩﺑﻐﻠﺖ.ﻣﺎﺭﻭﻫﻢ ﺩﻋﺎ ...

ای جان. فدات بشم انشاالله فقط سالم باشه یکی یادوتا دختریاپسر فرقی نداره برام. انشاالله قسمت تمام منتظرا بشه عزیزم

ای جان. فدات بشم انشاالله فقط سالم باشه یکی یادوتا دختریاپسر فرقی نداره برام. انشاالله قسمت تمام منت ...

اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ممنون از دعاتون

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪاﻳﻦ ﺳﻮاﻝ ﺭﻭﻣﻴﭙﺮﺳﻢ.ﺷﻤﺎﻃﻮﻝ ﻛﺸﻴﺪﺗﺎﺑﺎﺭﺩاﺭﺑﺸﻴﺪ?

اﮔﻪ ﺁﺭﻩ,ﺩاﺭﻭﭼﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻱ?

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘