2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

1042 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها امروز دوستم زنگ زد گفت میخوام بیام پیشت کارت دارم 

امد ناراحت بود تا گفتم چی شده زد زیر گریه گفت باردارم شوهرم میگه بچه رو بنداز چون دو تا دختر دارن یکیش ۶سال یکی ۸ شوهرش گفته من نمیتونم از پس مخارج یه بچه دیگه بر نمیام دوستمم هم نمیتونه بچه رو نگهداره چون دختراش کوچیکن هم دلش نمیاد بندازه از گناهش خیلی می‌ترسه ۵هفته بارداره ازم خواست کمکش کنم بهش گفتم نمیدونم بشین خوب فکر کن بعدن پشیمون نشی یه چیز دیگه هم پرسید این بود که انداختن بچه تو ۵هفته کناهه یا تو ماه رمضون منم واقعا نمیدونستم بهش گفتم سوال میکنم از کسی بهت میگم بنظر شماها گناهه ؟۵هفته تو ماه رمضان سقط کنه واقعا نمیخوام باعث سقط بچش بشم اصلا نمیدونم چطور کمکش کنم 🤦‍♀️

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

بگو میخاستی جلوگیری کنی البته ک گناهه ناخاسته چیه یادگرفتن 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله هم گناهه هم قتل نکنه واقعا یه وقت دردی که اون طفل معصوم موقع سقط میکشه اه بکشه زندگیشون زیر و رو میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انداختن بچه در هر زمانی حرامه بگو وقتی خدا بچه میده روزی هم میده ترو خدا مانع شو ترو خداااااا

آخه ۲تا بچه دیگه داره شوهرش نمیخواد بچه رو

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید