2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست

بخدا فوبیا گرفتم از بس ابنجا گفتن با کا .....هم باردار شدن پس چیکار کنیم قرص هم که قلابی شدن آیودی هم من دیدم باردار شدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله هم گناهه هم قتل نکنه واقعا یه وقت دردی که اون طفل معصوم موقع سقط میکشه اه بکشه زندگیشون زیر و رو ...

شوهرش نمیخواد بچه رو 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت ک ا ند و م مصرف میکنیم پاره شده قرص خورده

الکی میگه راستم بگه بگو کاریه ک شده باید زودتر بفکر میوفتادی الان قلبم داره 

من مخالف سقط نیستما اتفاقا گاهی بهترین کاره ولی ن ب بهونه این ک بچم کوچیکه و این حرفا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دختراش کجاش کوچیکن.  کوچیک ندیده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بله گناهه شما بهش راهنمایی نده برای سقط شاید منصرف بشه

نه من قلط کنم واسه همین اینجا پرسیدم بهش گفتم صبر کن بیشتر فکر کن به شوهرتم بگو صبر کنه 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
شوهرش نمیخواد بچه رو

غلط کرده مگه دست اونه اون الان یه انسانه نمیشه کشتش درد متوجه میشه گناه داره شما الان یه نوزاد بدن بغلت بگن باباش نمیخوادش میکشیش؟  خب نمیخوادش بده بهزیستی الان بهزیستی راحت قبول میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲