2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 67 پست
غلط کرده مگه دست اونه اون الان یه انسانه نمیشه کشتش درد متوجه میشه گناه داره شما الان یه نوزاد بدن ب ...

دنیا بیاد که اصلا دلشون نمیاد چون من عشق خودش و همسرش رو به دختراش دیدم خیلی دوست دارن بچه هاشون رو

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
من سقط کردماز عوارض گناهش این بود. بعدها جوری خونریزی کردم. که رحمم را در آوردم تو سن ۳۲سالگی

عزیزم خدا بهت سلامتی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هرجور صلاح میدونی طبق زندگیت تصمیم بگیرهرچی بگی دو روز دیگه باز میفته گردن تو که فلان گفتیاصلا خ ...

نه من گفتم بشین خوب فکر کن 

نمیشه بدن به یه خانواده ایی که بچه دار نمیشن

نه بابا اصلا همچین کاری نمیکنن دنیا بیاد دلشون نمیاد چون دیدم چقدر دختراشون دوست دارن

نه راست فکر نکنم دروغ بگه چون اصلا بچه نمی‌خواست شرایط هم نداشت چون بچه هاش مدرسه میرن همش دنبال درس ...

خب بهرحال 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام عزیزم 

بگو اینو که خواست خدا بوده دنیا بیار بعدش مراقب باش

این بچه ها خیلی عاقبت خوبی دارن

از اون بچه های دیگه بهتر میشن

اگه بکشیش خدای نکرده یه بلا سر دخترا اومد خودتو تا آخر عمر سرزنش میکنی

روزی رو خدا میده خداوند در سوره ی انعام فرموده فرزندان خود را از ترس فقر نکشید ما آنها را روزی میدهیم

قرآنو بزاره جلوی همسرش، از خدا شرمش میاد

چندین ماه اقدامم برا بارداری اما خبری نیست این ماه کلی قرص و امپول هورمونی بهم دادن چی میشه خدا ب ما نمیده میده ب کسی ک نمیخاد ب دوستت بگو اگ شرایط مالیش خوبه شوهر رو رام کنه این معصیت رو نکنه اونم تو این ماه