2777
2789

مو ندارم کف سرم مشخصه نمیتونم اکستنشن کنم تاپیک میزنم سر درد میگیرم، کلاه گیسم خیلی گرون میگن و غیرحضوری لعنتیا جایی میشناسید حضوری بفروشن؟ 

کل عید مجبورم خونه مادرشوهرم ومادرم بمونم خونه مادرشوهرم هرشب مهمونه حتی خابیدن هم میمونن چهارسال روسری سرمه جلو زنا، آبروم رفت انقدر بغض کردم گلوم داره میترکه چیکارکنم ای خدااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب روسری بذار دیگه

کامل بپوشون

خوشگلم روسریتو ببند

تا بری درمان اصولی کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

موهات رو کوتاه کن 

و رنگ روشن بزار پرتر دیده میشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

4 ساله عزبزم هرروز ده هزار هم جمع میکردی میتونستی 3_4 تومن جور کنی پوستیژ مو بخری 

حالا امسالم یه جوری رد کرد تا سال بعد انشالله میخری 

موهاتو مخلوط روغن رزماری نارگیل نعنا فلفلی بزن موهات درمیاد

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
4 ساله عزبزم هرروز ده هزار هم جمع میکردی میتونستی 3_4 تومن جور کنی پوستیژ مو بخری حالا امسالم یه جور ...

خریدم ۶ت نتونستم بزارم، پیشونیم کوچیکه یکبارم نزاشتم، الانم میتونم طلا بفروشم بخرم ولی حضوری نمیدونم کجادارن

عزیزم اصلا مو نداری یا موهات پرزیه؟

من یه محلولی برای بابام گرفتم، موهاش پرزی بود، خیلی تاثیر داشت

گیاهی بود و عوارضی هم نداشت، نسبت به محصولات بازار به نظرم قیمت خوبی هم داشت. اگر موهات پرزیه یا ریزش داری بگو معرفی کنم بهت

خریدم ۶ت نتونستم بزارم، پیشونیم کوچیکه یکبارم نزاشتم، الانم میتونم طلا بفروشم بخرم ولی حضوری نمیدونم ...

کدوم شهری عزیزم؟ من تهران تو ۷حوض طبقه دوم پاساژ نبوت دیدم که کلاه گیس و پوستیژ میفروشن

عزیزم اصلا مو نداری یا موهات پرزیه؟من یه محلولی برای بابام گرفتم، موهاش پرزی بود، خیلی تاثیر داشتگیا ...

به من معرفی کن عزیزم برای همسرم میخوام 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.