2777
2789
بابا من سر چیز بیخود انقدر زیر قرض بودم جایی تو بودم از خوشحالی بال در میاوردم بخاطر خونه اون قسطا ر ...

انشالا همه خونا دار بشن.خواهر من از این میسوزم طلا و دلار فروختیم خریدیم اگه نفروخته بودیم با این افزایش قیمتا میتونستیم بدون وام و این همه قسط این خونه رو بخریم...این منو میسوزونه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس تا اینجا خداکمکت کرده ازاین به بعدم هواتون وداره .استرس الکی نداشته باشهمنم راضیم حتی یه خونه ۵ ...

انشالا همه صاحب خونه بشن...خدا خیلی بزرگه میدونم هوامو داره.چند روز پیش التماسش کردم ماشین برنده شم و در کمال ناباروری برنده شدم و حواله شو فروختم ولی قرضامون زیاده قسطامون خیلی زیاده.فکر میکنم وسواس فکری گرفتم انقدر فکر کردم.ارامش میخوام

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
انشالا همه صاحب خونه بشن...خدا خیلی بزرگه میدونم هوامو داره.چند روز پیش التماسش کردم ماشین برنده شم ...

خب خداروشکردیدی خدا هواتون وداره .فکرقسطارو نکن .تا قسطم نداشته باشی به جایی نمیرسی

خب خداروشکردیدی خدا هواتون وداره .فکرقسطارو نکن .تا قسطم نداشته باشی به جایی نمیرسی

قربون خدا و حکمتش برم🙃❤️ممنون عزیزم بابت دلگرمیت

‌س من چی بگم پارسال ۱۵۰ملیون طلا فروختم اگه الان بود چقدر بود الکی الکی

بآهان چی خریدی؟نمیدونم چرا اینجوری شد اصلا یعنی ما خونه خریدیم عرض یه ماه طلا کشید بالا خونه همونجور موند