2777
2789
ممنون عزیزم انشالا فقط بگذره.حس میکنم دنیا وایساده تا من بیشتر زجر بکشم.خدا هیچکسو بی پول نکنه

میگذره تموم میشه پارسال انقدر حالم بد بود روحیم که فکر میکرد دیگه هیچ وقت قرار نیست اوضاع درست بشه ۲۰۰ تومنم هنوز بدهکار بودیم ولی گذشت واسه شمام میگذره پس سعی کن از عیدت لذت ببری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که از داشته هاش لذت نبره به درد لای جرزم نمیخوره. همسر منم با اینکه در حد خودمون از خیلی ها بال ...

من اوایل وقتی تولد خانمم بود و پولی نداشتم روم نمیشد تبریک بگم. اما الان یه عروسک ۱۰۰ تومنیم باشه میگیرم ، حتی اگه چیزی هم نگیرم میریم با موتور یا پیاده دور می‌زنیم. اون بنده خداهم جوش شما و بچه‌هاشم میزنه اما شاید روش نمیشه با جیب خالی زن و بچه‌اش رو ببره بیرون

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
میگذره تموم میشه پارسال انقدر حالم بد بود روحیم که فکر میکرد دیگه هیچ وقت قرار نیست اوضاع درست بشه ۲ ...

دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچی قرار نیست درست بشه.کلی قراره قسط بدیم ۲یا۳تومن میمونه واسه خودمون که هیچی نمیشه خرید نمیدونم چیکار بکنم خدایا خودت کمکم کن...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
درست میشه مهم اینه که خونه خریدین

انشالا که درست بشه...اره خونمون خیلی خوبه هر میاد میپسنده ولی من دلم آروم نیست اشوبه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من اوایل وقتی تولد خانمم بود و پولی نداشتم روم نمیشد تبریک بگم. اما الان یه عروسک ۱۰۰ تومنیم باشه می ...

نه جیبش خالی نیست ولی همش یه جورایی ضدحاله مثلا می ریم بیرون سر چیزای الکی یا سر بچه داد میزنه یا به چیزای الکی که اصلا ارزشش رو نداره گیر میده .حتی تو بازی کردن با بچه ها هم فقط فکرش اینه که بچه کارش درست  وبی نقص انجام بده‌  خیلی این دنیا رو جدی گرفته. سر همین گیر دادناش نه من ونه بچه هام دوست نداریم نه باهاش زیاد همکلام بشیم نه باهاش بیرون بریم. 

واقعا نمیدونم یه مرد از زندگی با وجود زن و بچه های سالم و خونه و ماشین و درآمد و....واقعا چی میخواد

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

انشالا که درست بشه...اره خونمون خیلی خوبه هر میاد میپسنده ولی من دلم آروم نیست اشوبه

بابا من سر چیز بیخود انقدر زیر قرض بودم جایی تو بودم از خوشحالی بال در میاوردم بخاطر خونه اون قسطا رو با عشق میدادم میدونی چقدر ارزو دارن خونه دار بشن 

نترس تا اینجا خداکمکت کرده ازاین به بعدم هواتون وداره .استرس الکی نداشته باشه

منم راضیم حتی یه خونه ۵۰متریم داشته باشیم ازاسترس کرایه ورهن واسباب کشی راحت بشیم

نه جیبش خالی نیست ولی همش یه جورایی ضدحاله مثلا می ریم بیرون سر چیزای الکی یا سر بچه داد میزنه یا به ...

بخدا نمیدونم چی باید بگم.

فقط میتونم دعا کنم که خوشبخت و عاقبت بخیر بشین ان‌شاءالله

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
والا ماهم چیزی نخریدیم فکر نکنم هم بشه بخریم ده روز دیگه عید اصلا بازار نرفتم ولی چه میشه کرد میگذره

منم اصلا بازارنرفتم ازقیمتا خبرندارم 

هروقت میرم بازاردخترم برای هرچیزی گریه میکنه ومیخواد .من بیشتردلم خون میشه