2777
2789

عید وقت مسافرت نیست جاده شلوغ و هوای غیر منتظره

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

غر الکی نمی‌زنیم سر هم ، حداقل هفته‌ای یک بار خونه پدرومادرمون میریم. حتما سه چهار روزی یه بیت شعر و ...

خداخیرت بده که میبریشون بیرون 

خانما همیشه تفریح های پرخرج وگرون نمیخوان .یه پیاده روی وپارک و..راضین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه چی ،مسناجری

نه همین خونه رو چند ماه پیش خریدیم همه چیزمونو دادیم.طلادادم و وام گرفتم با قسطای زیاد.الان همون طلا بود نیازی به وام نبود دیوونه میشم وقتی یادش میفتم.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
موهارو شونه زدن و مدل دادن یخ روی پوست گذاشتنلباس تمیز پوشیدن پیاده روی کردنو ....اینا خیلی هزینه ای ...

خیلی خوبه آدم به خودش برسه اینجوری محشره 

فقط یه سوال علمی این وسط من چندجا تحقیق کردم گفتن یخ بزاری روی پوست خیلی بده و نمی‌دونم از این حرفا 

شما یخ میزارید مداوم؟چه نتیجه ای داشته براتون؟

خیلی خوبه آدم به خودش برسه اینجوری محشره فقط یه سوال علمی این وسط من چندجا تحقیق کردم گفتن یخ بزاری ...

نه مداوم‌نمیزارم هرموقع که حس کنم نیاز به آب بیشتری دارم‌می‌گذارم 

بدنمو سرحال میکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خداخیرت بده که میبریشون بیرون خانما همیشه تفریح های پرخرج وگرون نمیخوان .یه پیاده روی وپارک و..راضین

همین امشب دوسه ساعت رفتیم یه جفت جوراب واسه دختر یک ساله‌م گرفتیم ۶۰ هزار تومان. کلی هم خندیدیم بقیه با دخترم بازی کردن.

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
دستش دردنکنه .درکت میکنم من برای خودم ناراحت نیستم برای بچه هام ناراحتم که همیشه توخونه ان توی زیرزم ...

اره آدم بیشتر دلش واسه بچه هاش میسوزه.فقط خدا میتونه نجاتمون بده وضع مملکتمون رو خوب کنه.من که دیگه خسته شدم...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خیلی ‌.....خیلی زیاد.....آنقدر با محبت و مهربون ‌‌.‌....روحشون درآرامش باشه.....وقتی که دخترم رو بار ...

راست میگن خوبا زودمیرن 

کاش خ.اهرشوهرای منم یکم ازمهربونی خواهرشوهرت وداشتن

ممنون گلم خدا همه مامانارو نگه داره.دلم فقط یه شادی از ته دل میخواد.مشکلات مالی نمیزاره آدم نفس بکشه ...

پارسال این موقع حس شماروداشتم انقدر وضع مالیمون خراب بود افتضاح حتی تو یخچالمونم هیچینبود اینروازم میگذره توکلت بخدا باشه

همین امشب دوسه ساعت رفتیم یه جفت جوراب واسه دختر یک ساله‌م گرفتیم ۶۰ هزار تومان. کلی هم خندیدیم بقیه ...

آدمی که از داشته هاش لذت نبره به درد لای جرزم نمیخوره. همسر منم با اینکه در حد خودمون از خیلی ها بالاتریم  یا همیشه سرش تو گوشی یا دنبال اینکه یه کاری پیدا کنه و درآمد بیشتر کسب کنه ولی نمیدونه که ما و بچه ها نیاز به لذت ازهمین لحظه زندگی داریم. انشاالله همیشه به همین شیوه زندگی تون پایدار بمونه.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

عیدای الان مثل قبل نیست دیگه کسی خرید نمیکنه مهمونی نمیرن با این قیمت‌ها یه شام حداقل5تومن میفته بهت ...

اره همین رفت وآمدها هم کم شده 

حداقل بادیدو بازدید یکم حال وهوامون عوض میشد

پارسال این موقع حس شماروداشتم انقدر وضع مالیمون خراب بود افتضاح حتی تو یخچالمونم هیچینبود اینروازم م ...

ممنون عزیزم انشالا فقط بگذره.حس میکنم دنیا وایساده تا من بیشتر زجر بکشم.خدا هیچکسو بی پول نکنه