خرید و مسافرت خوبه همه دوست دارن داشته باشن..اما اصل زندگی اینه که خودت روحیه خوبی داشته باشی و از داشته هات لذت ببری..خیلی های سالی چندبار سفر میرن دائما هم خرید میکنن اما بازم خوشحال و راضی نیستن!
ما تهرانیا که عید خیلی غریبیم باز شهرستانیا یه جایی خونه یه فامیلی دارن برن یه شهر دیگه یه آب و هوایی عوض کنن ما تو همین تهران خراب شده هی الکی از این خونه به اون خونه امسالم که دیگه کلا شبای احیاس دید و بازدیدم نداریم کلا تو خونه ایم مسافرت هم که همه جا برای عید قیمت هتل و مسافرخونه و غذا و همه چیز دوبرابره نمیشه رفت اصلا
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
مثل من.دیروز بچه ام سقط شد خیلی عذاب کشیدم تو این دو ماه گفتم اشکال نداره میرم عید میگردم میچرخم حالم خوب میشه هر جور حساب کتاب کردیم دیدیم نمیتونیم هیجا بریم اینقدر ناراحت شدم.از ته دلم تو این ماه رمضان از خدا میخام به خاک سیاه بشونه کسایی رو که دلخوشی هامون رو ازمون گرفتن.چرا دو نفر آدم نمیتونن برن مسافرت حالا بچه هم نداریم اوضاع اینه.الهی مه خدا نابودتون کنه
ذوق من بعد فوت خواهرشوهرم رفت که رفت.....الان پنجمین سالیه که عید ذوق نداریم.....نه من تنها ..نه ...بلکه کل خانواده و فامیل........لعنت به کرونا .....حتی یه تشییع جنازه در خور نداشتیم..حتی مراسم ساده هم نداشتیم.....هر وقت که جمع میشیم دور هم .....نبودش خیلی آزار دهنده است......خصوصا که پایه تمامی شب نشینی و شیطنت های ما بود....😭😭😭
در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍