2777
2789

برو پیش روانپزشک برات قرص تنفر از سیگار بنویسه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یه دونه بکشبعد ۲روز یکیبعد ۳روز یکیکم کم اینجوری ترک کنولی از من میشنوی سیگارو نمیشه ترک کردمن ...

اره واقعا سخته الان من ی هفتس نکشیدم خیلی هم خوشحالم ولی همش مخمخمه دارم انگار ی چیزی سرجاش نیس ی خلا ایجاد شده

واقعا هست چنین قرصی؟

بله هستش

شما توی نت بزن اسم قرص تنفر از سیگار،   برات میاره. 

پدربزرگ من ۷۰ سال سیگاری قهار بود ینی روزی ۳   ۴ بسته میکشید.  بهش آدامس نیکوتین و قرص تنفر از سیگار دادن. فعلا که ترک کرده.

هرچند هییئچوقت مث یه آدم معمولی نخواهد شد اما خب این قرصا خیلی کمک میکنن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بله هستششما توی نت بزن اسم قرص تنفر از سیگار، برات میاره. پدربزرگ من ۷۰ سال سیگاری قهار بود ینی رو ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی فردا میرم میگیرم 🌹

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی فردا میرم میگیرم 🌹

انشالله موفق باشی عزیزم.

ارادتو ببر بالا. 

انشالله میتونی ترک کنی.  فقط تمام سعی خودتو بکن

واقعا خیلی بده من روزه میگیرم کم کردم رسوندم به ۲ نخ ولی از سر ظهر به بعد خیلی وسوسه میشم

خوبه ک کم کردی من ترک کامل کردم اون بیقراریم تموم شده ک واسه سیگار له له میزدم ولی همش توذهنمه دلم ب هی سیگار میخاد بزور خودمو کنترل میکنم انشالله ب حق این ماه عزیز توهم ترک کنی عزیزم تو از صد گلت یکیش بازنشده هنوز

خوبه ک کم کردی من ترک کامل کردم اون بیقراریم تموم شده ک واسه سیگار له له میزدم ولی همش توذهنمه دلم ب ...

خداروشکر منم البته دیگه له له نمیزنم یعنی حالم خیلی بد نمیشه ولی همش دلم میخواد بکشم به خصوص بعد افطار 

خداروشکر منم البته دیگه له له نمیزنم یعنی حالم خیلی بد نمیشه ولی همش دلم میخواد بکشم به خصوص بعد افط ...

خوشحال شدم برات ک وابستگیت کم شده ی کم مقاومت کنی اونم کم میشه