هر کسی قشنگ نیت کنه جواب میدم مثلا بگه درباره احساسی یا نیتش واضح گفت6 بشه من هر چی تو کارت بیافته میگم
شمام اینو جدی نگیرید
تحقق شد لطفا اعلام کنید یا حرفام درست بود بهم بگیید
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
عزیزم برات تایم۲حس میکنم.وعده۲هست.زمانی هست که گرما دیده میشه
یعنی تابستون منظورتونه؟
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضای سند مالی فکرنکنم داشته باشمکارم به امضا دسند ارتباط ندارخ😂😂😂
خب برات پیش میاد بعدم من گفتم یا مالی یا ازدواج نگفتم ک فقط مالی هستش گفتم یا
6 وعده دیگه دیدار دارید 6 روز 6 هفته و یا عددی ک 6 داسته باشه
عزیزم درباره بارداریت حس میکنم ،یه پقدار شرایطش مهیا نیست.حالا نمیدونم از چه نظر هست
دیگه برام چی حس میکنی؟؟؟
عزیزم ببخشید از سر هیجان زیاد انقدر سوال میپرسم🤗🤗🤗🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️اینکه برای خواستگاریش حدودی چه ...
عزیزم دیگه تو یه روز راجب یه نیت نمیشه انقد سوال کرد اشتباه میشه تو فعلا دیدار داشته باش وقتی باهاش روبه رو شدی دیدیش بیا بگو واسه خواستگاری برات میگم