2777
2789
عنوان

خب خب بیاین کارت بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 70 پست
عزیزم دیگه تو یه روز راجب یه نیت نمیشه انقد سوال کرد اشتباه میشه تو فعلا دیدار داشته باش وقتی باهاش ...

عزیزم حس میکنم یه مدتی هست یه پوضوعی ذهنت رو درگیر کرده ودرباره خیلی فکرمیکنی

این اصلا خوب نیست که زیاد فکروخیال کنی

با همسرت هم خوب باش،عصبانی نشو زیاد😂🤗🤗

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

حسش نسبت بهم؟تمایل داره باهام وارد رابطه شه؟

کازت معجزه واست افتاده یعنی به دعات و حاجتت میزسی رسیدن به خواسته اگه دعا یا نذر از قبل کردی اداش کن کسالت افتاده برات ولی زود خوب میشی آره به‌ت درخواست میده ولی نسنجیده انجام نده

خیلی تو حالت غم و یه ذره افسرده و ناامیدی

پسر جوان عاشق رنگ پوست تقریبا روشن صاحب کسی ک این نیت و کرده  رو دوس داره خوش قلب و قد بلند و با حروف اسمی م و الف یا س و ش یا اسم مذهبی. 

حسش خوب و دوست داشتن

نظرتون رو برام بگید

موفق باشین

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حس میکنم یه مدتی هست یه پوضوعی ذهنت رو درگیر کرده ودرباره خیلی فکرمیکنیاین اصلا خوب نیست که زی ...

دربارع بیماریم هم میگی آره زود عصبی میشم😂😂😂دست دشمنام و حسودام برا خودمو شوهرم رو میشه 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
کازت معجزه واست افتاده یعنی به دعات و حاجتت میزسی رسیدن به خواسته اگه دعا یا نذر از قبل کردی اداش کن ...

ممنونم عزیزم

برای ارتباطمون وعده افتاد؟

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 
عزیزم جنسیتش دخترهفکرمیکنم همسرت دختر خیلی دوست داره

اره دختریه😂😂😂

دربارع بیماریم هم میگی آره زود عصبی میشم😂😂😂دست دشمنام و حسودام برا خودمو شوهرم رو میشه

تو خونه تون جلوی در،سرکه بریز

اسپند روشن کن

ایه الکرسی هم خودت وهمسرت بخونید

عزیزم واقعا زحمت کشیدی،انشاالله حاجت روا شی🌱🌹

فدات گلم همچنین خودت

فدات گلم همچنین خودت

حالا نمیدونم شهر شما بارون میاد یانه،

چون توی تهران داره بارون میاد

یه دعایی برام بکن که تا۶روز دیگه من و اون همدیگه رو ببینیم🤣🤣🤣🤣

ولی فکرمیکنم خودت درصدبیشتری پسر دوست داری🤭🤭🤣🤣

اررره ولی من میگم سالم و صالح باشه اصلا فرقی نمیکنه

حالا نمیدونم شهر شما بارون میاد یانه،چون توی تهران داره بارون میادیه دعایی برام بکن که تا۶روز دیگه م ...

اره از مام بارون اومد باشه تو هم واسم دعا کن

ممنونم عزیزمبرای ارتباطمون وعده افتاد؟

7 وعده دور مثلا ماه یا 70 روز هر چیزی ک 7 باشه یا هر تاریخی ک توش 7 باشه