2777
2789
عنوان

میگن سوره یس موکل داره ینی چی

300 بازدید | 27 پست

ینی مسوول چه کارین؟ هر موقع تلاوت کنیم میان پیشمون؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

هر سوره موکل خودشو داره که برای کاری خاصی تعین شده

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب حرف چرتی

عزمزم بهتره وقتی چیزی نمیدونیم اینجوری نگیم اونم راجع به قرآن.منم اطلاعی ندارم واسه همین پرسیدم‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موکل چیه؟

نمیدونم منم سوال پرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب ینی چی؟ ینی فرشته؟ ینی برای کسی گه میخونه سوره رو کاری میکنن.؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موکل چیه؟

موکل یعنی جن مثلا من موکل دارم اون موکل هم چی زندگی تورو ب من میگنه آینده گذشته حال درعوضش من باید یکاری دراین دنیا برای اون جن بکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16899036/دخترخانما

میشه یه نگاه به این تاپیکم بکنی😔

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه..! ♡ ️

واقعا؟ 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بزن گوگل به جای اینجا 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥