2777
2789
عنوان

خب خب بیاین کارت بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه چه زمانی دقیقا پیام میده؟

ببین پسری قد متوسط رو به بالا پوستی سبزه خوشتیپ وضع مالی اوکیه دستش به دهنش میرسه سن25 تا 35 قابل اعتماد مغرور اسم مذهبی یا اولش م با تو احساس میکنه به پیروزی میرسه 5 وعده دیگه پیام میده یا 5 هفته یا روزی ک 5 داخلش باشه

نظرتون رو برام بگید

موفق باشین

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم نیت من این هست که ‌.مطصفی ،به منم پیشنهاد از دواج وخواستگاری میده ؟؟حالا خودش یا مادرش بگهاسم ...

عزیزم حالا برات کارت میندازم

تو هم واسم میگی ک کعی باردار میشم؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
زنی متاهل با پوستی روشن با حروف اسمی آ و ر یا آ د ناامیدی ولی واست افتاده اوکی میشه ناامید نباش است ...

منظورتون اینه خودم متاهلم

یا ی همچین زنی برام‌ کاری کرده؟

خدا از دهنتون بشنوه🩵🩵از لحاظ مالی این روزا خیلی اذیتیم🥲

عزیزم حالا برات کارت میندازمتو هم واسم میگی ک کعی باردار میشم؟؟

عزیزم برات تایم۲حس میکنم.

وعده۲هست.

زمانی هست که گرما دیده میشه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم نیت من این هست که ‌.مطصفی ،به منم پیشنهاد از دواج وخواستگاری میده ؟؟حالا خودش یا مادرش بگهاسم ...

اای عزیزم مثبت افتاد با اولین کارت نشونه موفقیت مالی خبر مالی امضای سند به نفع توست یه نامه یا یه خبر ازش پیدا میکنی حالا امضای سند یا برای ازدواجه یا مالی هستش

بزار یکی دیگه بکشم ببینم از کدومه

یه مسافرت در زمان کوتاه برات میبینم

نظرش برات مثبته و علاقه منده 

عنصر خاک هستش؟؟؟اردیبهشت شهریور دی کدومه ؟؟؟حالا یا خودش یا مادرش یا خودت 

اای عزیزم مثبت افتاد با اولین کارت نشونه موفقیت مالی خبر مالی امضای سند به نفع توست یه نامه یا یه خب ...

خودش عنصر خاک هست😂😂🕊🕊🕊🕊

خودش عنصر خاک هست😂😂🕊🕊🕊🕊

😍😍😍ایول پس خبرشو بهم بده اگه خبری ازش پیدا کردی یا خواستگاری چیزی کرد 

انشالله که خیره 

اای عزیزم مثبت افتاد با اولین کارت نشونه موفقیت مالی خبر مالی امضای سند به نفع توست یه نامه یا یه خب ...

امضای سند مالی فکرنکنم داشته باشم

کارم به امضا دسند ارتباط ندارخ😂😂😂