دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 عنوان منافذ باز بیاین 128 بازدید | 16 پست صورتم کلا پوست پرتقالی شده چکارش کنم راه حلی دارین ..با لیزر خوب میشن؟ هیچی.. 1403/12/18 | 15:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasi6760 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 7001 اگر به سفیده تخم مرغ حساسیت ندادی ماسکشبرا متافذ باز عالیه
سلینم۷۷ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1466 زعفران بزن به پوستت میدونم گرونه ولی پوستت میسه مثل پوست بچه
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 اگر به سفیده تخم مرغ حساسیت ندادی ماسکشبرا متافذ باز عالیه ممنونم حساسیت مثلا چجوری ؟!گاهی میگم یه دفعه برم صورتمو لیفت کامل کنم چروکم داره اخه هیچی..
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 زعفران بزن به پوستت میدونم گرونه ولی پوستت میسه مثل پوست بچه واقعا تاثیر داره؟! هیچی..
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 من کرم AHAسینره گرفتم خیلی خوبه قشنگ حس میکنم منافذم یکم کوچیکترشده حالاشمابازازچندتامتخصص پوست سوال کن ببین چی میگن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلینم۷۷ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1466 واقعا تاثیر داره؟! براساس تحقیقاتم دارم میگم تمام این برندای خوب ارایشی مراقبتی ازش استفاده میکنن
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 من کرم AHAسینره گرفتم خیلی خوبه قشنگ حس میکنم منافذم یکم کوچیکترشده حالاشمابازازچندتامتخصص پوست سوال ... ممنونم گلم .باید برم دکتر کلا اعتماد ب نفسم از دست دادم هیچی..
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 براساس تحقیقاتم دارم میگم تمام این برندای خوب ارایشی مراقبتی ازش استفاده میکنن چ خوب نحوه مصرفش چجوریه هیچی..
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 ممنونم گلم .باید برم دکتر کلا اعتماد ب نفسم از دست دادم منم همینطوری بودم این کرم رودکترداروخونه پیشنهاددادکارفشیال ولیفت روانجام میده .من که راضیم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلینم۷۷ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1466 چ خوب نحوه مصرفش چجوریه من ترکیبایی ک توسایتا زده پیشنهاد نمیکنم خودسو پودر کن باابجوش رقیق کن البته اب جوس کم بزن یا با شیر محلی مخلوط کن بزن ب پوستت
nasi6760 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 7001 ممنونم حساسیت مثلا چجوری ؟!گاهی میگم یه دفعه برم صورتمو لیفت کامل کنم چروکم داره اخه یبار بزن اگر خارش نداشتی پوستتو میسازه
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 منم همینطوری بودم این کرم رودکترداروخونه پیشنهاددادکارفشیال ولیفت روانجام میده .من که راضیم قیمتش چقدری هست بعد چجوری مصرف میکنی برای پوستت؟! هیچی..
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 یبار بزن اگر خارش نداشتی پوستتو میسازه ممنونم 🌱 هیچی..
دژاوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 806 من ترکیبایی ک توسایتا زده پیشنهاد نمیکنم خودسو پودر کن باابجوش رقیق کن البته اب جوس کم بزن یا با شیر ... ممنونم 🌱 هیچی..