2777
2789

با سیرترشی و سبزی آوردم سرسفره ولی خجالت کشیدم ناراحت شدم دیگه هم نمیشه کاریش کرد نمی‌دونم چرا نمک از یادم رفت 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم پیش اومده

این طور مواقع خجالت میکشی؟من با اینکه مجردم پیش مامانم و... خجالت کشیدم خورد تو ذوقم

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
منم یبار اینجوری شد پیش میاد

مرسی عزیزم از همدلیت🌹♥️

نه کلی خندیدیم فدای سرت پیش میاد تازه ی بار جای نمک پودر قند ریختم

عزیزم 😁😁 منم از این اشتباهات تو آشپزی داشتم 

آبلیمو بزن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینو بپز خیلی خوشمزس سیب زمینی اب پز کن بعد قشنگ پوره کن له بشه بعد مرغ و بزا بپزه تو اب و زردچوبه بعد ورداز ریش ریش  کن با پوره سیب زمینی قاطی کن ادویه بزن زردچوبه نمک بعد کوکو چطور با دست درست میکنی همونجوری یه لایه نازک درست کن وسطش پنیز پییزا بریز دوبازه یه لایه نازک سیب پوره روش بزا ببندش با دستت مرتبش کن تو زرده تخم و مزغ بزن یعد روش پودر سوخاری بزن بزا سرخ بشه 

ترو خدا دوستیمو قبول کتید

چرا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱