2777
2789
عنوان

تاحالا از مامان بابات دل گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبیم عینه بقیه اما خیلی وقتا دلم میگیره ازش خیلیییی 

اشتباه میکنی برو پیش روانشناس بعضیا انقد مسالهاشون بزرگتر از این حرفاس ولی خیلی خوب باهاش کنار اومدن همه کتک خوردن حالا یکی بیشتر یکی کمتر اصلا فک کن مادرت مشکل اعصاب داشته دسته خودش نبوده شاید واقعا مریض بوده 

میگم مامانم ما رو کتک میزد حالا نه ب این شدت ولی الان دلیل زندگیم پدر و مادرم هستن 

😂اره خداروشکر فرداش پریود شدم 🙌

دوست خوبم اینو از زبان یه روانشناس بهت میگم 

اگر از کسی که بهش تعلق خاطر دارید (مثل والدین همسر خواهر و برادر و...) ناراحت هستید حتما حتما ناراحتیتون رو بهش بگید اینجوری احتمال قوی پشیمونی رو تو حرفا و رفتارش میبینید و دلتون آرومتر میشه . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

به نظرم مادر و پدر رفتار تنبیهی که دارن بر اساس حالت روانیشون در اون لحظه هست و هم چنین اعتقادی که به کتک زدن دارند یعنی خودمون اذیتشون می کنیم و کتک می خوردیم. بدون علت که ما رو نمی زدند. قدیمی ها به تنبیه کردن اعتقاد داشتند که بچه ادب میشه. 

فکر نکنم از کتک زدن ما خوشحال می شدند. برای این می زدند که ادب بشیم.

پس نتیجه می گیریم بی علت ما رو نمی زدند و عصبانیشون می کردیم

دوست خوبم اینو از زبان یه روانشناس بهت میگم  اگر از کسی که بهش تعلق خاطر دارید (مثل والدین همس ...

😔😔😔هعی خواهر واسه من از این حرفا گذشته،هروقت میگم ازتون ناراحتم منو اذیت کردید میگن چه اذیتی کارتت پره پوله ،لباسات فلانه،تا حالا دست رو چیزی گذاشتی بگیم نه کی زندگی تورو داره

همه چیو تو پول میبینن

😔نمیفهمن پول خخوشبختی نمیاره