2777
2789
عنوان

تاحالا از مامان بابات دل گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 57 پست
به نظرم مادر و پدر رفتار تنبیهی که دارن بر اساس حالت روانیشون در اون لحظه هست و هم چنین اعتقادی که ب ...

من وقتی دو سالم بوده چه اذیتی داشتم دوسالم بوده منو از بالکن پرت کرد پایین من حتی خودم یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی دو سالم بوده چه اذیتی داشتم دوسالم بوده منو از بالکن پرت کرد پایین من حتی خودم یادم نمیاد&nb ...

این دیگه تنبیه به حساب نمیاد. خیلی اتفاق بدیه (عزیز ازم ناراحت نشو. ولی فکر کنم مادرتون باید پیش دکتر می رفت که دیگه از این اتفاق ها براتون نیفته. کسی نبود ازتون دفاع کنه؟ پدرتون قبل از ازدواجش می دونست مادرتون سالمه؟)

این دیگه تنبیه به حساب نمیاد. خیلی اتفاق بدیه (عزیز ازم ناراحت نشو. ولی فکر کنم مادرتون باید پ ...

مامانم به خاطر مشکلاتی که مادربزرگم واسش درست میکرده منو میزده،اونا اذیتش میکردن اونم میومد منو میزد

عزیزم روحت خیلی لطیفه برو پیش روانشناس این قضیه رو برا همیشه از خودت دور کن

راست میگی واقعا

ببین من از اول بچگی از لحاظ مادی هیچی کم نداشتم وضع بابام خیلی خوبه،درعوض از همون اول تو خودم داغون بودم از همون بچگی دلم میگرفت 

دوس دارم هیچی نداشتیم اما عینه بقیه خوشحال بودمو روحم انقد زخمی نبود 

من خودمو میگما وقتی همه چی خوبه تو درونم دنبال ی چیزی هستم ک ذهنمو مشغول کنه انگار دنبال ناراحتیام ه ...

نه من همیشه دوس دارم خوشحال باشم و خوشحالم اما یهو نمیدونم چی میشه همه غم دنیا میاد تو دلم ،،دلم زود میشکنه