2777
2789
عنوان

تاحالا از مامان بابات دل گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 57 پست
😔من دلم همیشه پره  هیچ وقت یادم نمیره کتکاشو،عقدهوای نیستم اصلااا،اما این یه قلم خیلی رو زندگ ...

وای عزیزم انقد بزرگ نیس ک تو بزرگ کردیش ب این فک کن ک مشکلات بزرگتر از این هس 

خب شاید تو ی شرایط روحی بد بوده اصلا ب دل نگیر 

ما دوران شصتیا اکثرا کتک خوردیم مامانه من من وابجیمو کتک میزد ولی الان انقد پشیمونه همیشه میگه ببخشید بچه بودم عقلم نمیرسید واقعا ما هیچ وقت ب دل نگرفتیم اگه نمیزد شاید انقد خوب تربیت نمیشدیم

دستم بشکنه که بچمو میزنم همیشه با خودم میگفتم من عمرا دس رو بچم بلند نمیکنم چون خودم خیلی....ولی نتو ...

هیچ وقت نزنش هیچ وقت

من روحیه ام خیلی حساسه. زود دلم میشکنه شاید ادم پوست کلفتی بودم اینطوری نمیشدم

الان عصبی ام همیشه ،و ریشه همشو بچگیم میدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔من دلم همیشه پره  هیچ وقت یادم نمیره کتکاشو،عقدهوای نیستم اصلااا،اما این یه قلم خیلی رو زندگ ...

عزیزم هیچوقت به خودش گفتی که بخاطر رفتاراش ازش دلخوری؟؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
۴.۵ سالم بود جدا شدن پدرم که کلا خونه نبود ولی مهربون و دلسوز بود خیلی دلم براش میسوزه پیش مادربزرگم ...

وای خدا بیامرزه پدرتو درکت میکنم پدر و مادرن ک ب بچه ارزش میدن 

من با شوهرم مشکل دارم خیلی حاد نیستا ولی اگه بچه نداشتم شاید ب طلاق فک میکردم

نظراتتون رو خوندم و هيچكدوم به اندازه من از مادر و پدر نكشيدين 😁😁😁

و نميخوام توضيح بدم اصلا دربارش

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
اره تا دلت بخواد....خیلی زود تنهام گذاشتن من از مامان بابام کتک نخوردم ولی تا دلت بخواد از اطرافیان ...

یعنی پدر و مادرت زود از دنیا رفتن؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
همیشه میگم ،هنوزه هنوزه با یاد اونروزا گریم میگیره

چی جواب میده؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!