2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بره حج قلبم‌نمیتونه حلااش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

مادرشوهر من که میخواست بره مکه ،من گفتم حتما میاد حلالیت میگیره ولی زهی خیال باطل 😒منم گفتم اگه نیاد حلالش نمیکنم.. حتی تو مهمونیاشون هم دل میشکوند..من که حلالش نکردم ،خودش می‌دونه و خداش 

مگه خدا از قلب ادماوخبر‌نااره؟؟اون‌اینقد مغروره نمیاد بگه‌ببخشیو‌مطمعنمولی اون‌خانوم‌بهم‌گفت‌مادرشوه ...

میدونی وقتی شما لفظی بگی بخشیدم اون از دل شما خبر ندارها پس تلاشی برای جبران نمیکنه ولی اگه بگی نبخشیدم اون باید همه کار بکنه تا شما ببخشی 

در کل بگی بخشیدم کار تمامه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خدا از قلب ادماوخبر‌نااره؟؟اون‌اینقد مغروره نمیاد بگه‌ببخشیو‌مطمعنمولی اون‌خانوم‌بهم‌گفت‌مادرشوه ...

دیگه بگی حلال کردم بخشیدم بخشش حساب میشه مادر شوهرت که از دلت خبر نداره خدا میگه اگه میخواستی نبخشی میگفتی نبخشیدم تا فلانی حداقل برا به دست آوردن دلت تلاش می‌کرد 

مادر شوهر منم رفت حج اما اصلا ازم حلالیت نگرفت حتی به زبونی

چه برسه که بخاد به خودش زحمت بده بیاد خونم 

منم حلالش نکردم 

وقتی از مکه اومد رفتم تالار ولیمه رو خوردم و اومدم فقط هم یک پرچم دادم برا کادو الانم کات هستم 

اگه الان رفتاراش بهترشده و کارای بد گذشته شو دیگه انجام نمیده و برای حلالیت طلبیدنم که پا پیش گذاشته  ، شما هم دیگه قلبتو باهاش صاف کن خداعوصشو بهت میده

کینه اول از همه خودتو میخوره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

میدونی وقتی شما لفظی بگی بخشیدم اون از دل شما خبر ندارها پس تلاشی برای جبران نمیکنه ولی اگه بگی نبخش ...

هیچ‌غلطی نمیکنه‌تازه دارم‌میگم‌قصد اومون‌نداشت‌جاریش بهش‌گفته فلانی‌حلالیت‌نگیری حجت‌قبول‌نیست

مادر شوهر منم رفت حج اما اصلا ازم حلالیت نگرفت حتی به زبونیچه برسه که بخاد به خودش زحمت بده بیاد خون ...

من ی ساله مستقل شدیم چنددد بار دعوتشون کروم ولی نیومدن الان برا چمه الکی بیان اینجا ک چی دارم میرم

اگه الان رفتاراش بهترشده و کارای بد گذشته شو دیگه انجام نمیده و برای حلالیت طلبیدنم که پا پیش گذاشته ...

هیییچ تغییری نکردههه هیچیییی میگم ۵ ماهه باردارم‌یک‌روووز‌حالمو نپرسیده

هر وقت بهمون‌نزدیک باشه قلب روحم بهم‌میریزه از هم‌میپاشه با بخشیدن اون‌چیزی عوض نمیشه چون‌ذات بد خوب ...

منم دقیقا عین شمام اصلا دوست ندارم ببینمشون هیچوقتم حلالشون نمیکنم متنفرم ازشون