2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بره حج قلبم‌نمیتونه حلااش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

بگو  ببخشش از جبرانه ان شاالله خدا ببخشه ته دلت هم اگه جبران کرد بعده ها بگو میبخشم 

البته شاید ناراحت بشه ولی حقیقته دیگه اگه نمیتونی ببخشی دروغ نگو 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشش از بزرگانه.....

وقتی چیزی تو دلت نباشه خودتم راحت تری و زندگی آروم تری داری چه بسا که پیش خدا هم عزیز تر میشی با بخشش و بزرگیت و قطعا خدا هم بی جواب نمیذاره  

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

[QUOTE=374552612]ولی من‌حلالش نمیکنم اینجوری بگم‌ینی قلبم صاف شده؟[/QUOTEنگو بخشیدم به هیچ قیمتی.بگو خدا ببخشه،البته اگه نمیخوای ببخشید.اگرم نمیتونی قلبا ببخشیش، رک و پوست کنده بهش بگو،از هیچ کسم نترس.بیشتر از اینم کش نده که اعصابت به هم نریزه.

[QUOTE=374552612]ولی من‌حلالش نمیکنم اینجوری بگم‌ینی قلبم صاف شده؟[/QUOTEنگو بخشیدم به هیچ قیمتی.بگو ...

دیدمش اما اصااا هیچییی نگفت منم هیچ‌نگفتم میسپرمش به خدا اون ققاضی بینمون باشه

بخشش از بزرگانه.....وقتی چیزی تو دلت نباشه خودتم راحت تری و زندگی آروم تری داری چه بسا که پیش خدا هم ...

وقتی خوب و بد زندگیتو نشناسی و اجازه بدی بیشتر و بیشتر خودتو ززندگیتو له کنن بنظرم دیگ بخشش هیچ‌جایی و هیچ اهمیتی نداره

سکوت کن هر چی گفتاگر پرسید حالا بخشیدی یا نهبگو چی بگم والاحافظم هم زیادی قویه همین کارو سخت کرده .. ...

شوهرم نمیدونم بحث چیشد اتفاقا جاریم‌گفت من حرفی بزنه به دلم یادم‌نمیره ینی دست خودم‌نیست نمیتونم فراموش کنم منم‌گفتم اتفاقا منم خیلی کینه ایم خیلی هیچیم یادم نمیره

من خیری ها رو حلال نکردم ولی میان تو خواب بقیه که حالم خ. به توی دشت سرسبزم و.. من نمی دونم اون دنی ...

شاید اونا حق الله و حق التفس رو درست بجا اوردن‌حق الناس هم‌میمونه برای قیامت البته هیچیم به خواب نیس مگه تو خواب هر طور باشن واقعیتم همونه؟؟؟؟

نیومد بعد ۵ ماه بارداری مارو دعوت کرد بقول دوستم ینی شام خوردی باید حلال کنی😏😂هیچیم‌نگفت

اگر میخوای ببخشیش قلبا ببخش.اگرم نه و اون اصرار داشت که حلالیت بگیره،من جای شما باشم بهش نمیگم که آدم کینه ای هستم چون نیستم،ولی رک بهش میگم باید راجع بهش خیلی فکر کنم.بزارش تو حالت انتظار تا دیگه جرات نکنه کارای قبلیشو تکرار کنه و اینو بفهمه که بالاخره یه زمانی باید تقاص کارای زشتشو پس بده.حالا حالا ها بهش جواب نده.