2777
2789
عنوان

ذوق عید

120 بازدید | 14 پست

بیاید بگید توی این مدت چه کاری انجام دادید یا دارید انجام می دید که الان براش ذوق دارید و خوشحالید ؟

شور وشوق عید دارید؟

مثلا من نشستم با گچ سفره هفت سینمو درس کردم خیلی ام براش خوشحالم 😅 یه وسیله هم برای اشپزخونم سفارش دادم که خیلی به دلم بود و مثه بچه ها ذوقشو دارم تا عمو پستچی بیاد بیاره😅 ها راستی از این سیف قرمزا برا تمیز کردن گرفتم و خیییلی خوبه همه جا رو برق انداخته 

تازه یه اتفاق خوبی داره میوفته که اگه قطعی شد میام اینجا میگم میترسم پیش پیش ذوق کنم و نشه برا همین تو دلم یواشکی دارم براش ذوق‌میکنم 

شما هم یه چندتا بگید با همدیگه ذوق کنیم 

خیلی رندوم شوهرم رفته جاکفشی گرفته

خودم پرده شستم و قراره سبزه عدس بذارم

بعد که دارم یکم گردگیری میکنم

همه چی خوبه ولی کاش نگران خرج کردن نبودیم🥲

واقعا سخته همش فکرم اینه که عید کم نیاد

هیچکدوممون لباس نخریدیم و در حد ۱۸ تومن داریم

باید بیمه ماشینم بدیم هیییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتراز عید ذوق چهارشنبه سوریو دارم یکم ترقه گرفتم ترقه بازی کنم ازین سوتیا😂😂😂😂😂

براعیدم کاری نکردم نه خونه تکونی نه خرید هیچی

دلم میخوام ی طرف هفت سین ساده بگیرم از طرفیم میگم دیدوبازدید نداریم ک چ ضرورتی داره

چی خریدی؟😅😅 بیا پلاستیکا رو واکن ببینم بیا با هم ذوق کنیم

😁😁جونم برات بگه خواهرر همهه چیی کت شلوار کت سارافون کفتان چندتالباس خونه چندتا لباس مهمونی سه تاکیف دوتا کفش

دوتاشال ویه روسری

کیف پول

لباس زیر

لوازم ارایش وپوستی 

چیز میز برای موهام چند تا تیشرت لانک

قاب گوشی بند اپل واچ

دیروز مامانم یه فایل خرید برای اشپزخونم

اینا رویادم بود😁

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خیلی رندوم شوهرم رفته جاکفشی گرفتهخودم پرده شستم و قراره سبزه عدس بذارمبعد که دارم یکم گردگیری میکنم ...

خیلی رندوم؟ به دلت نیس؟ منم شوهرم بعضی وقتا از این خریدای یهویی انجام میده 😅

من کارای خونم تموم شد چای بعدش خوردم ایشالا قسمت تو خواهرم 

عدس من پارسال گذاشتم خیلی خوب وراحت بود امسال تصمیم گرفتم گندم بزارم حس میکنم گندم بیشتر حس و حال عید میده 

(نمیدونم شاید چون مامان همیشه گندم میذاشت )

نگران نباش عزیزم برای خرج و مخارج هممون اینطوریم من خودمم هنوز چیزی نگرفتم فک نکنم هم چیز زیادی بگیرم نهایتش یه شلوار شومیز فقط برای لحظه تحویل سال( ما اعتقاد داریم که لحظه تحویل سال لباس نو باید تنت باشه )  ولی زیاد بهش فک نکن شد شد نشد فدای سرت 

من بیشتراز عید ذوق چهارشنبه سوریو دارم یکم ترقه گرفتم ترقه بازی کنم ازین سوتیا😂😂😂😂😂براعیدم کاری ...

واااای چه باحال  من خیلی ترقه دوس دارم ولی مثه چی میترسم و حالم بد میشه. با این همه هرسال میرم مراسم چهارشنبه سوری هرسالم میگم غلط کردم 😅

من خونه تکونیم تموم شد چایشم خوردم همش با هم تقریبا دو هفته شد (با برنامه ریزی البته)

سفره هفت سین برای دل خود ادمه یه نظر من حتی اگه ساده هم باشه بزار حال و احوال خونت عوض میشه من امسال خودم با گچ درس کردم ویدیو هاش تو یوتیوب و اینستا هس خیلی ساده و خوشکل میشه سرگرمی خوبی هم هست ارزونم پات میوفته 

اگه انجام دادی بعدا برام عکس بفرس 😜😜 به چای منم ترقه بزن 😂

خیلی رندوم؟ به دلت نیس؟ منم شوهرم بعضی وقتا از این خریدای یهویی انجام میده 😅من کارای خونم تموم شد چ ...

نه اتفاقا قشنگه به دلمه ولی خب تو این وضع که همه چی لازم داریم خیلی یهویی رفت خرید😂

وااای خسته نباشی کدبانووو😍

ایشالا منم فردا اتاقو و پذیرایی رو تمیز کنم تموم میشه 

منم پارسال گندم‌گذاشتم گفتم برا تنوع عدس بذارم😂

اره دقیقاواسه عید فقط یه دست نو باشه کافیه🥲😂

ایشالا که مشکلات هممون حل بشه واقعا از نظر مالی دلم میخاد برم خرید بدون اینکه بفکر پولش باشم:)

😁😁جونم برات بگه خواهرر همهه چیی کت شلوار کت سارافون کفتان چندتالباس خونه چندتا لباس مهمونی سه تاکی ...

وااااااااای چقد عالی تازه عروسی؟ یا برای سال جدیده؟ باهاشون مراسم قر جلو ایننه رفتی یا هنوز ؟!😂 ایشالا همه رو با دل خوش و شادی بپوشی عزیزدلم 

یکی اینجا خوب رفته بازارگردی🥹😂

مبارکه خواهر 

نه اتفاقا قشنگه به دلمه ولی خب تو این وضع که همه چی لازم داریم خیلی یهویی رفت خرید😂وااای خسته نباشی ...

خب پس خدا رو شکر که به دلته 🥰 

مرسی عزیزدلم توام خسته نباشی خانومی 🥹

عدس خیلی خوشکل میشه روبان هم میزاری دورش؟سفرت چه رنگیه امسال ؟ من امسال یه ساتن صورتی کمرنگ گرفتم خیلی نازه 

امان از این نیازا که هیچ وقت تموم نمیشه هرچی بگیری باز یه چیزی کمه من اینستا رو پاک کردم 😅 😅 از بس هی وسیله میبینم خوشم میاد فک میکنم نیاز دارم اعصابم خراب میشه(نگم برات از این خونه های بلاگرا میشنم مقایسه میکنم حرص میخورم )الان که پاک کردم خیلی راحت تر شدم وقتیم که خونه تکونی کردم دیدم چه وسایل خوبیم دارم درس استفاده نکردم ازشون 

منم از این خریدا دلم می خواد خواهر ولی پولش نیس 😅

وااااااااای چقد عالی تازه عروسی؟ یا برای سال جدیده؟ باهاشون مراسم قر جلو ایننه رفتی یا هنوز ؟!😂 ایش ...

ن فداتشم تازه عروس نیستم هرسال باید همه چی بخرم از بچگی دیگ عادت کردم😂ارههه اونم چندباررر اجراشد مراسمش

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
واااای چه باحال من خیلی ترقه دوس دارم ولی مثه چی میترسم و حالم بد میشه. با این همه هرسال میرم مراسم ...

منم ترسوام ازین سوتیا گرفتم بی خطرا 🤭🤭

آفرین چه باهال ازاون زن های زندگی هستیا☺️

قالب خاصی استفاده کردی؟یا همون فقط با گچ؟

منم ترسوام ازین سوتیا گرفتم بی خطرا 🤭🤭آفرین چه باهال ازاون زن های زندگی هستیا☺️قالب خاصی استفاده ک ...

قربونت عزیزم نه والا با بادکنک پ وسایل یک بار مصرف و از این خرت و پرتا کلی ویدیو هست تو اینترنت بزنی درمیاد