2777
2789
عنوان

زمانی که برای کنکور میخوندم

78 بازدید | 2 پست

عید شده بود و یکی از اقوام اومده بودن خونه مون...من توی اتاق بودم و داشتم درس میخوندم...خانم فامیل اومد تو اتاق و دید دارم درس میخونم...سلام احوال پرسی کردیم و بهم گفتن که من مطمئنم که قبول میشی...

اولین بار بود که یه نفر بهم میگفت من مطمئنم که قبول میشی....

این تاپیک رو زدم که بگم اگه دور و برتون کسی هست که داره درس میخونه ..... تو هر مقطعی...به جای نا امید کردنش و گفتن اینکه درس به چه درد میخوره،بهش انگیزه بدین...اگه کاری از دستتون بمیاد برای رسیدن به هدفش براش انجام بدین....توی این دوره ای که سواد تو کشورمون داره نم میکشه،شما برای تحصیل ارزش قائل بشید...برای علم...باور کنید ما به این افراد بیشتر احتیاج داریم تا اون ها به ما....کسایی که به جای اینکه برن دنبال تفریح،سعی میکنن در آینده به درد ما و بچه هامون بخورن...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.